Stoer en verrassend: trouwlaarzen!

Trouwlaarzen: ook geschikt voor je gasten! – Foto: Hugh Forte

Krijg jij de kriebels bij het zien van  websites bomvol witte trouwschoenen met een spitse neus en een dun bandje om de enkel? Of kies je voor een winterbruiloft en trakteert Koning Winter je op een sneeuwbui? De redding is nabij!

Een stoere surprise onder je trouwjurk - Foto: Ashley Deason

Heb je moeite om op hoge hakken te lopen? Of kies je voor trouwlaarzen als statement? Wat het antwoord ook is: er is volop keuze! Als het gaat om schoenen dan neem je geen genoegen met “deze zijn wel aardig”, nee, als je de juiste bruidsschoenen gevonden hebt dan begin je te stralen! Tja, wij vrouwen hebben nu eenmaal een band met ons schoeisel. En dat blijkt wel uit de statistieken: de gemiddelde vrouw bezit 77,5 paar schoenen.

Wedding in the rain – Foto: Andrea Rose Photography

De bruid die graag met beide benen op de grond staat kan toch stijlvol voor de dag komen met bruidslaarzen. Ze geven je jurk een leuke twist en je hoeft niet bang te zijn als je de jurk omhoog tilt om over een plas heen te stappen: dit ziet er juist supergrappig uit wanneer je regenlaarzen draagt!

Trouwlaarzen: leuk voor je fotoshoot – Foto: Ashley Deason

Voor een bruiloft met als thema “het Wilde Westen” kies je voor ruige cowboylaarzen en voor een rock chick bruiloft kies je voor een stoere leren laars. En vind je dit toch iets teveel van het goede dan kun je de laarzen aantrekken voor de fotosessie – een origineel accessoire! Bovendien kun je nu relaxed over kleine tegeltjes, een strand vol schelpen of door drassige grasvelden lopen dus de laarzen zijn nog praktisch ook ;-)

De favorieten van Zankyou! – Foto’s: Light in the Box

Op internet kun je een groot aanbod bruidslaarzen vinden, bijvoorbeeld op de schoenenwebsite waar we bovenstaande juweeltjes gespot hebben. Je kunt het zo gek maken als je wilt: een enkellaars of een hoog model, plat of met een sleehak, wit of in een kleurtje, enzovoort. Als je afstapt van het idee van traditionele bruidsschoenen dan gaat er een wereld voor je open!

Trouwlaarzen voor je bruidsmeisjes – Foto: Hugh Forte

Mocht je zelf geen laarzen willen dragen, misschien is het iets voor je schattige maar o zo stoere bruidsmeisjes? Kijk hier voor meer bruidsschoenen!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie