Stop het zinken in het zand! De perfecte strand bruidsschoenen.

Bruid op het strand. Foto: courtesy of Brayola

Stiletto’s en zand zullen nooit samen gaan, dan blijft er gauw al één oplossing over, bruiden kiezen vaak voor flip flops voor hun strandbruiloft. Wij zijn op jacht gegaan naar modieuze keuzes voor strand bruiloft schoenen, en vonden natuurlijk een aantal sjieke foto´s!

Hoge hakken zijn nooit bedoeld om er succesvol mee rond te zwerven langs het strand. De bruid en haar bruidsmeisjes moesten daarom altijd een paar flip flops uitkiezen om aan te trekken tijdens het wandelen naar het altaar op een pad bezaaid met zand. Wij konden dit niet anders maken, maar denken dat bruidsschoenen die gericht zijn op comfort, een flip flop niet altijd portretteerd op de visie van stijl.

Met de lente al hier en de zomer die al klaar staat om te komen, zullen strand bruiloften vaak gegeven worden, waardoor bruiden wanhoopig behoeften hebben aan schoenkeuzes die fashionista´s zullen goedkeuren. Wij namen het over en deden het zoek werk voor jou om een aantal grote selecties te verzamelen waar elke bruid haar aanvulling zou vinden.

Ugg sandalen. Foto courtesy of Nordstrom; product van UGG
Burberry sleehak sandalen. Foto courtesy of Bloomingdale's; product van Burberry
Blauwe sleehakken. Foto courtesy of Bloomingdale's; product van French Connection

Wedges en espadrilles  zijn prachtige schoenen om jezelf wat hoogte te geven zonder stiletto’s te hoeven dragen. Anders dan sandalen en slippers, zijn zij de ideale bruids strand schoenen.

Platte zalm getinte sandalen. Foto courtesy of Nordstrom; product van Steve Madden
Platte roze sandalen. Foto courtesy of Bloomingdale's; product van Calvin Klein
Platte hemel blauwe sandalen. Foto courtesy of Bloomingdale's; product van Jack Rogers

Als je geen fanatieke sandaal shopper bent en je bent op zoek naar een reden om een ​​nieuw paar schoenen te kopen, denken we dat uw huwelijk het beste excuus is. Sandalen geven u comfort en zien er geweldig uit met elke strand trouwjurk die er bestaat.

Luchtige schoenen van stof materiaal. Foto courtesy of Bloomingdale's; product van Charles Philip
Meisjes achtige schoenen. Foto courtesy of Nordstrom; product van Splendid
Platte schoenen. Foto courtesy of Nordstrom; product by DV by Dolce Vita

Elke soort platte schoenen zou werken voor de bruid of haar bruidsmeisjes tijdens een strand bruiloft, en als je een fan bent van dichte platte schoenen, dan zijn oxfords of loafers helemaal perfect voor een bruid met een vintage thema op haar strandbruiloft.

Zinken in het zand zal geen optie meer zijn, ook schoenen die niet bij jou smaak passen zullen geen optie meer zijn. Geniet van jouw strandbruiloft, en geniet nog meer van jouw stylish wedding kickes!

Wil je alvast voor een strand bruiloft locatie zoeken? Bekijk hier dan de door onze gemaakte selectie: Naturel, Blue Lagoon, Azzurro en meer…!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie