Straal met de nieuwe collectie van Rosa Clará 2017. Glamour voor iedereen!

Als er een collectie feestjurken is waar alle vrouwen elk jaar op wachten, is het de collectie van Rosa Clará. Dat verbaast ons niet, want de Catalaanse ontwerpster komt elk seizoen met een eindeloze stroom aan trends, stijlen en stoffen die ervoor zorgen dat alle vrouwen stralen. Bovendien passen haar ontwerpen zich aan aan elke vrouw, figuur en stijl.

Voor het aankomende seizoen heeft Rosa Clará een reeks ontwerpen gemaakt vol charme en zeer stijlvol  die onder te verdelen is in drie groepen: Elegance, It Girl en So Chic. Ontdek in deze post een selectie van de beste exclusieve jurken. De feestjurken van Rosa Clará 2017 zijn een sensatie en dit jaar heeft het bedrijf kunnen rekenen op de medewerking van het model Eugenia Silva die zorgt voor een bovennatuurlijke straling.

Modelo 1T67. Credits: Rosa Clará
Modelo 1T63. Credits: Rosa Clará
Modelo 1T37. Credits: Rosa Clará
Modelo 1T38. Credits: Rosa Clará
Modelo 1TF8. Credits: Rosa Clará

Een goed gedeelte van de collectie laat ons ontwerpen zien in levendige kleuren, zoals deze rode feestjurken die elegant en tegelijkertijd super sensueel zijn. We weten dat rood de kleur van de passie is en daarom mag deze kleur niet ontbreken in de collectie, het gaat om een rode tint die bij zowel blondines als brunettes past.

Samengestelde ontwerpen, veelal met combinaties van lichte en soepele stoffen die verschillende vormen aannemen en zo een spectaculaire look creëren met stukjes zijde, zeker voor de rokken maar ook plooien en georgette zijde. Er zijn veel modellen met V-hals die in sommige gevallen ook gepaard gaan met fijn kant dat de schouders bedekt.

Modelo 1T55. Credits: Rosa Clará
Modelo 1TC4. Credits: Rosa Clará
Modelo 1TE5. Credits: Rosa Clará

Blauw neemt ook zijn positie in binnen deze nieuwe collectie waarin we allerlei soorten ontwerpen zien. Lange jurken voor die vrouwen die een voor een stevige outfit willen gaan waarin hun lichaam goed naar voren komt. Grof geweven bedrukte jurken die vanaf de ceintuur spectaculair vallen en rokken ontwerpen met het best bedrukte mikadostof.

Ontdek de diversiteit aan blauwtinten van designs in celeste dat perfect is voor bruiloften in de zomer. Maar ook klein blauw dat zich hecht aan het lichaam als een tweede huid. Natuurlijk ook nachtblauw om mee te eindigen, het kan gaan om een rok met een top of een fantastische jurk met een schitterend stikwerk. Super vrouwelijk!

Modelo 1T58. Credits: Rosa Clará
Modelo 1T76. Credits: Rosa Clará
Modelo 1TF9. Credits: Rosa Clará Fiesta 2017
Modelo 1TA2. Credits: Rosa Clará

Een mix makend van de rest van de modellen, presenteert Rosa Clará Fiesta 2017 jurken met allerlei soorten halzen, waaronder de meeste voorkomende: de halter- en boothals en in sommige gevallen natuurlijk de mooie v-hals. We mogen de open ruggen natuurlijk niet vergeten, zowel soepel vallend, transparant of met kruisende versieringen.

Als we het hebben over de kleuren is er voor ieder wat wils. Er zijn ontwerpen in crème kleur en nude die ideaal zijn voor vrouwen met een donkere of zongebruinde huid. Als we het kleurenpallet volgen, zien we ook meer uitbundige kleuren, bijvoorbeeld spectaculair fuchsia zijde. Er zijn zelfs kobalt tinten en anders is zwart natuurlijk de perfecte optie voor de avond. Afgemaakt met mooie glazen steentjes of met palletjes vormen zij een prachtig juweel.

Modelo 1T54. Credits: Rosa Clará
Modelo 1T95. Credits: Rosa Clará
Modelo 1T40. Credits: Rosa Clará
Modelo 1T31. Credits: Rosa Clará
Modelo 1TF7. Credits: Rosa Clará

Kortom: trendy, kant, kleur en dat samen met de leuke details maken dat de feestjurken fantastisch uitzien en je wil geen seconden verliezen om er een aan te schaffen voor je volgende feestje. Ontdek het allemaal in de galerij feestjurken Rosa Clará 2017 en je vindt zeker de ideale jurk voor jou. Wij verzekeren het je!

Auteur: Eline Dabekaussen

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie