Sushi op je bruiloft: lekker en gezond

Zijn je bruiloftskleuren zwart en wit toevallig? Foto: Mike Tex

Verwacht je een bruiloft met zomerse temperaturen, is je thema Japan of ben je gewoon dol op eten met stokjes? Dan is sushi op je bruiloft echt iets voor jou! Sushi is de verzamelnaam voor kleine sierlijke hapjes van een paar centimeter waarbij het eten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt door het gebruik van kleur en vorm. De basisingrediënten van sushi  zijn rijst en zeewier, met daarnaast rauwe vis, zeevruchten, groenten en/of gebakken ei. Sushi wordt meestal geserveerd met sojasaus en wasabi (pas op: heet!).

Sushi: een lust voor het oog - Foto: Zoe Shuttleworth

Sushi kun je kant en klaar bestellen bij een cateraar, bijvoorbeeld DuMi Sushi. Maak vooraf afspraken over de aantallen en het bezorgmoment en leg dit schriftelijk vast, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op je bruiloft. Wil je de sushi niet serveren in schaaltjes op tafel maar er echt een belevenis van maken voor je gasten? Reserveer dan de royalcoaster, de grootste mobiele lopende band van Nederland. Kopje groene thee erbij of een lekker fris biertje en smullen maar!

Een special guest op je feest - Foto: www.sushimeisje.nl

Wil je de sushi serveren naast een lunch of diner, bijvoorbeeld als hapje voor de avondgasten? Dan kun je het nieuwste zusje van het oestermeisje uitnodigen op je bruiloft: het sushimeisje! Het sushimeisje heeft een riem met handige attributen zodat ze een aantal favoriete sushi’s kan bereiden. Of je kiest voor de mobiele sushibar waar een gespecialiseerde kok sushi komt bereiden voor je gasten.

Begin jij ook al te watertanden.... ? - Foto: TMAB2003

Ga je in de buitenlucht feesten of trouw je thuis? Dan is er wellicht ruimte voor de sushibus: een verbouwde brandweerwagen met een open showkeukenwaar heerlijke sushi vandaan komt. Wat je ook kiest: met sushi ben je gegarandeerd van lekker én gezond eten op je bruiloft. Eet smakelijk!

Geen artikel missen? Volg Zankyou op Twitter of Facebook!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie