SYU Men’s Gear & Grooming Centre voor de bruidegom

2Meer lezen “2”
Foto: SYU

In de ons omliggende landen is het allang normaal dat mannen zich goed verzorgen en met hun uiterlijk bezig zijn. Een gezond en verzorgd gelaat, een goed geknipt kapsel en netjes geschoren. In Nederland beginnen de mannen het ook langzaam te leren. Bij de heren van de Strong Young Urban Gear & Grooming Centre kan de man van nu terecht voor zowel knippen, scheren, waxen, de nagels laten doen, een gezichtsbehandeling en massages en dat allemaal op één plek. Een must voor álle mannen en vooral voor hen die binnenkort in het huwelijksbootje stappen.

PicMonkey CollageMeer lezen “PicMonkey Collage”
Foto: SYU

Waarom hebben de mannen SYU nodig?
SYU: “Mannenverzorging staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Hoewel wij merken dat steeds meer mannen ons weten te vinden. En dan moet je wel zorgen dat het hem makkelijk wordt gemaakt. Mannen gaan een bezoek niet plannen, ze komen langs en willen meteen geholpen worden. Hij wil ook niet dat we spreken van een beautysalon. De man wil succesvol zijn. Daar waar de vrouw er mooi uit wil zien, wil de man succes uitstralen. En een gezond, goed verzorgd uiterlijk helpt daar absoluut bij. Of je het nou wil of niet, mannen hebben baardgroei en ze moeten zich scheren. Wij Nederlandse mannen hebben het alleen niet van huis uit mee gekregen hoe je dat het beste kunt doen. Door jezelf te scheren beschadig je eigenlijk je huid. Door een scheersysteem te gebruiken met vijf mesjes beschadig je je huid 5 keer. De huid heeft dus een heel goede verzorging nodig. Huid is net als leer, als je het goed verzorgt ontstaan er minder snel rimpels. Alweer een verschil met vrouwen. Bij vrouwen zie je veel eerder rimpels ontstaan. Bij mannen komt dat veel later, maar als ze er dan zijn, dan is er ook niks meer aan te doen. Wat dat betreft een verzoek aan alle mannen: begin op tijd met een goede huidverzorging.

Een oplossing voor het scheren is tegenwoordig toch gewoon je baard laten staan?
SYU: “Dat is absoluut een trend. Maar denk niet dat je niets aan een baard moet doen. Een mooie baard, die tegenwoordig ook op de werkvloer wordt getolereerd, moet netjes worden bijgehouden. Dat is niet zo makkelijk om zelf te doen.”

Terug naar de grote dag: ’s ochtends komt de kapper en visagiste bij de bruid en gaat de bruidegom met zijn vader en schoonvader naar SYU?
SYU: “Op de trouwdag wordt de man al zo geleefd, die is veel te nerveus om hier rustig te zitten. Bovendien kun je scheren het beste een dag of een avond van te voren doen. Daarnaast adviseren wij ongeveer 6 weken voor de bruiloft langs te komen. Dan knippen we het haar in mooie coupe en doen we de gehele huidverzorging. We hebben het een keer meegemaakt dat er een vrijgezellen club kwam en zij hadden voor de bruidegom een complete wax geregeld. Rug, benen, borst en ook het geslacht. Die bruid zal wel raar en hopelijk verheugd op hebben gekeken.”


Guest bloggerFrauke interviewt voor Zankyou regelmatig iemand die werkt in de trouwbranche. Zelf is Frauke schrijver en coach. Ze maakt persoonlijke glossy’s over verschillende onderwerpen waaronder ook trouwglossy’s. Een glossy van jullie huwelijk met reportages, interviews en prachtige foto’s? Ga naar haar website!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie