Tafeldecoratie voor je bruiloft in 2016; verassend, creatief en origineel!

Wanneer we een bruiloft organiseren, zijn er veel dingen waar we op moeten letten. De jurk van de bruid, het pak van de bruidegom en alles wat betreft voor hen belangrijk is, boeketten, accessoires voor de bruid etc. Maar wanneer we het hebben over de locatie, komt eigenlijk altijd dezelfde vraag op, hoe gaan we de locatie versieren?. Als je trouwt in 2016, wil je deze tips niet missen want het versieren van de tafels kan sfeer bepalend zijn voor jullie bruiloft. Grote en originele ideeën die uw speciale dag nog meer persoonlijkheid zal geven.

1.Keizerlijke Tafels

Aan het hoofd van de tafel, zodat je iedereen kunt zien. De  keizerlijke bruiloft tafels zijn erg succesvol in 2015 en zijn dus ook weer een trend voor 2016. Voor een binnen of buiten bruiloft geschikt. Je kunt met tafellopers en tafelkleden het nog keizerlijker maken, zachte en lichte tinten zijn een aanrader, zodat je kunt spelen met andere decoratie.

Rox and San Bruidsfotografie
Foto: Rox and San Bruidsfotografie
Rox and San Bruidsfotografie
Foto: Rox and San Bruidsfotografie
Foto: Kurt Boomer
Foto: Les Productions de la Fabrik
Foto: Jairo Crena
Foto: Díez y Bordons

2. Hoge pronkstukken op de tafel

Zodra we hebben besloten wat voor soort tafels de beste keuze is, kunnen we gaan versieren met ontelbare bloemen. Hoge pronkstukken op de tafels kunnen voor veel speling en sfeer creëren. Zij zullen beter tot hun recht komen in kamers met hoge plafonds of buiten, omdat het gezichtsveld breder is. Daarnaast denken we dat deze pronkstukken er voor zorgen dat gasten meer zicht hebben en beter met elkaar kunnen kletsen aan tafel. Lage pronkstukken zijn natuurlijk ook perfect en wij houden wel van wat heldere kleuren.

Foto: K&K Photography
Foto: Vis Photography
Foto: Elena Fleutiaux Photographie
Foto: Elena Fleutiaux Photographie
Foto: KT Merry Photography
Rox and San Bruidsfotografie
Foto: Rox and San Bruidsfotografie
Rox and San Bruidsfotografie
Foto: Rox and San Bruidsfotografie

3. Ornamenten ophangen

De nieuwste trend die je nu steeds vaker ziet op bruiloften is het ophangen van ornamenten. Giant ballen van natuurlijke bloemen, kaarsen in galzen potten, lampjes etc… alles draait om een meer natuurlijke en romantische look!

Foto: Les Productions de la Fabrik
Foto: Rebekah J. Murray
Foto: This Modern Love
Foto: Karen Wise
Foto: Cabi Amorim from Cetim
Foto: Continuum Weddings

4. Kaarsen

En tot slot, een van de grootste sfeermakers! Kaarsen zorgen voor een natuurlijke warm sfeer. Ze geven licht en kleur aan de omgeving, Ook leuk om ze te verwerken in grote kroonluchters, als pronkstuk, of met dikke kaarsen of kandelaars. Het creëert een prachtige romantische sfeer.

Foto: Nicolas Chauveau
Foto: Les Productions de la Fabrik
Foto: Annie Gozard

Met al deze ideeën, ben je vast en zeker geïnspireerd geraakt voor wat leuk ideeën voor de decoratie van jouw bruiloft. Laat je creativiteit lekker gaan en creëer de perfecte sfeer. Meer inspiratie? Volg ons dan op Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en acties!

Nog opzoek naar een professionele trouwfotograaf voor prachtige trouwfoto’s en jullie trouwvideo? Neem dan even contact op met bruidsfotografie duo Rox and San! Gespecialiseerd in Fine art Bruidsfotografie en Trouwvideo’s. Bekijk hier hun website voor meer inspiratie. 

 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

Pauline Schneider
23 jul 2015

Super! Maarr… Verassende tafeldecoratie lijkt me niet helemaal de bedoeling ;-) +r..

Antwoorden
Line
1 feb 2016

Wat gaaf zo’n lange tafel. Ik vind dit altijd zo’n gezellige uitstraling hebben. Kan er helemaal bij weg smelten

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie