Te gast op een bruiloft? 10 leukste zomer cocktailjurken

Meer lezen “”
Vrolijk vroem motief (c) Maartje Hoogland via Ydu

Uitgenodigd voor een zomerbruiloft? Niet zomaar elke jurk die je in de kast hebt hangen is daar geschikt voor. Je wilt natuurlijk op je mooist bij de bruiloft verschijnen maar je moet de bruid niet overschaduwen. Om de concurrentie te vermijden met de outfit van de bruid houd je je jurk daarom het beste relatief simpel en ingetogen.

Wees kieskeurig bij het kiezen van het materiaal van de jurk voor een huwelijk in de zomer, je wilt tenslotte niet de hele dag door zweten. Zijde is o.a een goede keuze. Ook is niet zomaar elke kleur geschikt in dit seizoen. Als gast op een  zomerbruiloft kun je het beste kiezen voor een lichte kleur jurk.

Aangezien er enigszins een taboe op witte kleding rust voor een bruiloft, kun je beter het zeker voor het onzekere nemen en kiezen voor een hele lichte kleur zoals bijvoorbeeld mintgroen, beige of lichtgeel.

Ook is het een optie om een jurk met een motief te nemen zoals de jurk hierboven met het auto-motief van Maartje Hoogland. De jurk “telt” dan niet als wit. Overigens, Maartje Hoogland heeft hele leuke zomerse jurken met all over motief van groenten en fruit, de banaan is een absolute aanrader voor een zomerse bruiloft!! Sla er eens de etiquette op na wat betreft de dresscode op een bruiloft.

Kies de gepaste accessoires bij je zomerse outfit, hoge hakken zijn bijvoorbeeld niet de beste keus voor een bruiloft op het strand of in het gras in een park. Houd rekening met de locatie, de tijd en het thema van de bruiloft.

Zankyou heeft de 10 mooiste zomerse cocktailjurken op een rijtje gezet!

Meer lezen “”
Glitter en glamour (c) Angelina via Zalando
Meer lezen “”
Vrouwelijk en romantisch (c) Ted Baker
Meer lezen “”
Mooi gedrapeerd is niet lelijk (c) Patrizia Pepe
Meer lezen “”
Wit met zwart kan wel (c) By Malene Birger
Meer lezen “”
Bloemen houden van bruiloften (c) Rene Derhy
Meer lezen “”
Klassiek en elegant (c) Manoukian via Zalando

 

Meer lezen “”
Eigentijds vintage (c) Mina Uk
Meer lezen “”
Lichte kleuren voor de zomer (c) Pinko
Meer lezen “”
Een motief doet het altijd leuk (c) Guess via Zalando
Meer lezen “”
Sexy roze (c) Miss Selfridge

Geen artikel van Zankyou missen? Volg ons dan op Twitter of Facebook!

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie