Te gast op een zomerbruiloft: Kies de beste look

Meer lezen “”
Te gast op een zomerbruiloft (c) Ashley Rose, ashleyrosephotography.com

Je bent uitgenodigd op een zomerbruiloft! Hartstikke leuk natuurlijk. Een groot deel van de bruiloften wordt in de zomer gevierd. Lekker in de zon op een mooie buitenlocatie. Maar dan komt de grote vraag: Wat ga je dragen? Je wilt zeker niet  de hele dag zweten of het juist te fris krijgt bij een avondbriesje. Hoe ga je je hoofd beschermen als je een paar uur in de brandende zon staat? Dat baseball petje is misschien niet helemaal in de juiste sfeer…

Los van het seizoen zijn er bij het uitkiezen van je look als je te gast bent bij een bruiloft een aantal factoren die meespelen zoals: wat is de locatie van de bruiloft, is het feest overdag of s’avonds, is er een speciaal thema, in wat voor stijl is de bruiloft?

Je zult toch een andere outfit kiezen voor een ongedwongen huwelijk met de voeten in het zand als voor een traditionele bruiloft in de Franse tuinen van een stadskasteel.

Meer lezen “”
Zijde jurk van Ana Alcazar (c) Zalando.nl

Een avondjurk zal in de zomer sneller “too much” zijn dan in de winter. Kies liever voor een vrolijke zwierige cocktail jurk van zijde, chiffon of satijn. Vrolijke kleuren als geel of hard roze doen het goed in de zomer maar voor een klassiekere look kun je gaan voor rustige kleuren zoals marine blauw, okergeel of zachtroze.

Meer lezen “”
Elegant zonnegeel (c) Karen Millen

Als je te gast bent op een strandhuwelijk is een lange luchtige Maxi dress een goede optie om in een relaxed doch feestelijke sfeer te blijven. Een leuke hoed beschermt je van de zon. Het hoeft geen kunstwerk te zijn, we zijn niet op een koninklijke Engelse bruiloft maar een trouwfeest is wel nét de aangewezen gelegenheid om dat ene grappig hoedje te dragen wat je nergens anders op kon!

Meer lezen “”
Maxi Dress van Mint&Berry (c) Zalando.nl

Het is zomer, het is warm, je bent buiten: dan zijn dichte hoge hakken niet de beste keus. Kies je voor ongedwongen, kies dan voor feestelijke slippers, bijvoorbeeld met sierstenen. Voor klassiek kun je platte ballerina’s aan of vrouwelijke peep toes met een half hoge hak. Vergeet de matchende nagellak niet!

Meer lezen “”
Hoedje en slippers (c) Accessorize

Accessoires kun je in de zomer het beste beperken. Een leuke clutch is eigenlijk al genoeg of zoals eerder gezegd een hoedje. Vindt je het een beetje saai zonder accessoires? Dan kun je een jurk dragen met een motief. Dat maakt het feestelijker zonder té te worden.

Rest me alleen te zeggen: vergeet niet te smeren en veel plezier!

Volg Zankyou op Twitter of Facebook!

 

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie