The day after: een romantische start van je getrouwde leven

Getrouwd, en nu? - Foto: MzPromise

Eindelijk is het dan zover: je bent getrouwd! Vanaf nu mag je jouw vriend “je man” noemen en jij bent vanaf vandaag officieel “zijn vrouw”. Nog maar half wakker besef je wat er gisteren gebeurd is… en langzaam komt jullie bruiloft, als een sprookjesfilm, weer voorbij in gedachten.

De ceremonie, het diner en het grote feest… wat hebben jullie genoten! Grote kans dat je behoefte hebt om na te praten over alles wat er gebeurd is en wat jullie meegemaakt hebben. Het kan zomaar een emotionele dag zijn, je bent nog aan het verwerken hoe het is om de hele dag in de spotlights te staan. Hoe maak je een feestje van je eerste dag als gehuwd stel?

Sfeervolle ontbijttafel - Foto: John Hope Wedding Photography
  • Ontbijten

Ga uitgebreid ontbijten. Dit kun je samen met je kersverse echtgenoot doen, in het hotel waar jullie de huwelijksnacht doorgebracht hebben. Of je gaat met een select gezelschap van familie en vrienden thuis aan de keukentafel zitten en laat een heerlijk ontbijt bezorgen. Champagne, iemand?

Leuk: alle enveloppen open maken! - Foto: GaveThat.com
  • Kaartjes en cadeau’s

Installeer je op de bank en maak één voor één alle kaartjes open die jullie ontvangen hebben. Wat is het mooi om de persoonlijke teksten, de grappige gedichtjes of het keurige handschrift van een familielid te zien op de kaartjes. Geniet hier samen van en neem de tijd om alles goed tot je door te laten dringen. Nog niet alle cadeau’s uitgepakt? Aanvallen maar!

Picknick in het park - Foto: Astrid Herbst
  • Lunchen

Ben je geen ochtendmens en is een ontbijt aan jou niet besteed? Nodig dan een aantal dierbaren uit voor een heerlijke lunch. Wellicht kun je iets regelen bij de locatie waar je gedineerd of gefeest hebt. Of je gaat picknicken als het mooi weer is: zon, dekens en wat kant-en-klare hapjes: iedereen tevreden. Zo houd je de herinnering levend!

Wat te doen met je boeket? - Foto: Mark Pilgrim
  • Boeket wegbrengen

Geen plannen om je bruidsboeket te drogen of te bewaren? Breng je boeket dan naar een overleden dierbare. Hij of zij kon je bruiloft helaas niet meemaken maar op deze manier kun je toch even stilstaan bij het gemis en het goede nieuws delen.

Schat, hebben we alles? - Foto: LetThemTalk.fr
  • Huwelijksreis

Wordt je al moe bij de gedachte aan al het bovenstaande? Zorg dan dat je koffer klaar staat en vertrek zo snel mogelijk op huwelijksreis! Wat dacht je van een droombestemming zoals Malta of misschien de Malediven? Alvast heel veel plezier met de napret!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie