De bruiloft bestemming van uw dromen in Mallorca in de IBEROSTAR Son Antem

Als je in 2014 of 2015 gaat trouwen in kan je nu profiteren van een grote aanbieding om je bruiloft te vieren in het Antem Son. Een prachtige 5-sterren hotel omringd door meer dan 200 hectare van prachtige natuur en twee golfbanen.

Voor slechts €119 euro per persoon kan je dit verwachten:
– -Menu voor 6 personen
– -Aperitief van een uur
– -Menu of de trouwtaart
– -3 uur lang een open bar en een feest DJ
– -Bloemendecoratie
– -Tafelschikking en persoonlijke menu’s
– -Cadeau voor de bruiloft en huwelijksreis
– -Korting op/voor vrienden en familie

Als je er over zit te denken om naar Majorca te gaan voor je huwelijksreis dan hoef je niet meer verder te zoeken. Hier heb je de IBEROSTAR Son Antem hotel, dat hoort bij de exclusieve IBEROSTAR hotels & Resort chain. Het heeft een prachtige locatie + veel faciliteiten = geniet van je geweldige dag!

IBEROSTAR Son Antem hotel
IBEROSTAR Son Antem hotel

De 5-sterren IBEROSTAR Son Antem in Llucmajor, in zuid Majorca, ligt midden in het natuurgebied tussen de amandel en olijf bomen. In de buurt van het hotel ligt één van de beste stranden met een geweldige sfeer. Daarnaast heeft het hotel ook twee golfbanen!
In andere woorden, het maakt niet uit hoe groot je bruiloft is, er is in ieder geval genoeg vermaak tijdens je verblijf.

IBEROSTAR Son Antem hotel
IBEROSTAR Son Antem hotel

Het hotel heeft 150 kamers met daarvan 8 voor jou en je gasten. Het is een perfect verblijf en het is geeft je zeker een bijzondere ervaring.

Het plannen van een receptie of een ceremonie is hier ook erg gemakkelijk, je hebt genoeg keus op het gebied van eten en drank. Als je op zoek bent naar een buiten ceremonie/ bruiloft dan hebben ze je hier ook genoeg te bieden. De prachtige tuinen van de IBEROSTAR Son Antem zijn perfect om je grote dag door te brengen.

Zo als je ook wel verwacht bij zo’n locatie heeft dicht hotel een team van experts die jou graag willen helpen met het organiseren van je bruiloft. Hierdoor organiseer je grote dag zonder stress want er zijn altijd mensen die je helpen met zoeken van dingen die jij graag voor je bruiloft wilt.

IBEROSTAR Son Antem hotel
IBEROSTAR Son Antem hotel

De chefs van IBEROSTAR Son Antem werken samen met de experts die je bruiloft plannen om een menu en de drank samen te stellen. Daar hoort ook de trouwtaart bij, de perfecte zoetigheid voor aan het eind van je receptie.

IBEROSTAR Son Antem hotel

En vergeet niet, de dag na je trouwdag, kan jij met je nieuwe man of vrouw in het hotel verblijven voor een relaxte vakantie. Wat wil je nog liever dan na je grote dag lekker de kunnen uitrusten bij het zwembad, heerlijk eten en genieten van de spa?

IBEROSTAR Son Antem hotel

Dus als je opzoek bent naar een trouw locatie met een mediterrane sfeer, genoeg luxe en geweldige service, denken wij dat IBEROSTAR Son Antem perfect voor u zal zijn. Zeker weten de plek voor je trouwerij van je dromen.

Contact: Hotel IBEROSTAR Son Antem
Ctra. Ma 19, Salida 20
07620 Lluchmajor (Majorca)
Website
Tel: +34 971 129 100
Email: son.antem@iberostar.com

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie