The Dutch Wedding Awards 2012 – Zankyou was erbij

DWA 1Meer lezen “DWA 1”
Anke´s Zankyou, Visagiste/hairstyliste Katie Larcombe & Kelly van Unielle Couture - Foto: Unielle Couture

Glitter en glamour, daar houden we bij Zankyou stiekem best een beetje van. Dus toen de uitnodiging voor de Dutch Wedding Awards in onze mailbox plofte hoefden we niet lang na te denken: we gaan! En toen Kelly van Unielle Couture aanbood een jurkje uit te lenen was het feest helemaal compleet! Voor de gelegenheid was ook de fantastische visagiste Katie Larcombe ingeschakeld om haar en make-up te doen en we waren er klaar voor!

dwa collage 1Meer lezen “dwa collage 1”
Prachtige details tijdens de borrel, laat dat maar aan de NTBO over! Foto: Anouschka Rokebrand Photography

De Dutch Wedding Awards werden dit jaar voor het eerst georganiseerd en wel door de NTBO, de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Uiteraard hebben zij contacten in de hele trouwbranche dus de organisatie was om door een ringetje te halen: prachtige details, heerlijke hapjes en coctails en fantastische entertainment, van onder andere de band De Helden (overigens ook te boeken voor je bruiloft!)

dwa collage 2Meer lezen “dwa collage 2”
Fantastisch optreden van De Helden (bovenste twee) en presentatrice Paula. Foto: Anouschka Rokebrand Photography

Door alle pracht en praal zou je bijna vergeten waar het allemaal om draaide: de genomineerden en uiteindelijk natuurlijk de winnaars! Vol spanning wachtten vele topmensen uit de trouwindustrie op dat verlossende woord: hadden ze gewonnen? Eenmaal op het podium waren de winnaars nogal ´Flabbergasted´ en werden vooral partners veelvuldig bedankt. Aaaah, het blijft toch een branche vol liefde… Zien wie er heeft gewonnen? Ga naar de website van de NTBO!

En natuurlijk waar het allemaal om draait: boven alle genomineerden, midden: Fotografenduo Mon et Mine wacht in spanning af, onder: de winnaars! Foto: Anouschka Rokebrand Photography

The day after, hadden we pijn aan onze voeten van de torenhoge hakken die we de hele avond aanhadden, hadden we best wel een beetje slaapgebrek opgelopen en sommigen een lichte kater (hmmm, Champagne!), moesten we de make-up van ons gezicht poetsen en helaas het prachtige glitterjurkje weer in de kast hangen, maar één ding is zeker: volgend jaar gaan we weer!

Volg Zankyou op Twitter of Facebook!

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie