Tien dingen die mannen doen in bed en die vrouwen haten!

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus... Het is een mooie zin, een mooie metafoor, maar makkelijker gezegd: mannen en vrouwen kwamen niet van dezelfde planeet. Want, er zijn dingen die mannen romantisch vinden in bed, maar die vrouwen absoluut niet kunnen waarderen. Het bewijs? Hieronder tien dingen die mannen doen, maar vrouwen haten!

foto: Mon et Mine

1. Hij laat de TV aan

Een voetbalwedstrijd, een serie… Een pornofilm! Het werkt hetzelfde met laptops en andere elektronische apparaten. Waar zijn de romantiek, kaarsen en intimiteit gebleven?

2. Hij valt onmiddellijk in slaap

Oké, hij is moe. Maar dat ben jij ook. Hij kon ook de tijd nemen om nog even met je te praten of je nog even te knuffelen. In plaats daarvan begint hij meteen te woelen en te snurken. Mannen…

3. Hij denkt dat hij Rocco Siffredi is

Hij volgt acrobatiek en wil je doen geloven dat hij alle Kamasutra standjes beheerst. Jij kunt niet kiezen in lachen uit te barsten of gillend weg te rennen. Want als hij iets uit de laatste Marc Dorcel wil imiteren, zie jij al dat het nergens op slaat. Hmm, je bent toch echt op hem gevallen…

4. Hij kust je niet

Of hij zag Pretty Woman en associeert het met Julia Roberts –en dat is geen compliment- of hij heeft een serieus probleem met relaties, romantiek en intimiteit. In alle gevallen is het niet positief. Zorg dat het ophoudt!

5. Zijn hygiëne is twijfelachtig

Zijn torso vol met zweetdruppeltjes tijdens en na de daad is best sexy. Maar een man die daarvoor al een natte borstkas heeft, is allesbehalve aantrekkelijk. Om nog maar te zwijgen hoe het er verder naar beneden uitziet. Heren, als je iets verwacht, zorg dan dat je fris gedoucht bent.

6. Hij maakt naaktfoto’s van je

Oké, Kim Kardashian is uitgegroeid tot een wereldster dankzij een sekstape. Maar we willen toch niet allemaal naakt op het net, of wel? Dat soort foto’s laat je alleen maken door iemand die je echt vertrouwt. Maar toch? In plaats van zo’n foto van je te nemen kan hij beter iets doen om het je echt naar je zin te maken, niet waar?

7. Hij kijkt je niet aan

Tenzij hij scheel is, is er geen reden om je niet in de ogen te kijken. Het is tenslotte een intiem moment dat je met z’n tweeën deelt!

foto: SUEGRAPHY

8. Hij heeft een bloemrijk vocabulaire

Misschien is het ouderwets, maar we geven nog steeds de voorkeur aan lieve woordjes en complimentjes. Hij wil het graag vulgair? Nee, bedankt.

9. Hij houdt zijn sokken aan in bed

Ja, in de winter is het koud. Maar we leven niet meer in de prehistorie: er bestaat nog iets als kachels of verwarming. Er is geen ergere moodkiller dan een man die zijn sokken aanhoudt in bed.

10. Hij doet het zonder bescherming

Hij kent je amper, maar oppert om het zonder condoom te doen. Russisch roulette, interesse? NEE! Daar valt niet over te praten. We willen niet het risico nemen om aids over een welke soa dan ook op te lopen. Bescherm jezelf om zeker te ervan te zijn dat je geen risico loopt.

Auteur: Dana Linders

 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie