Tintje blauw voor je bruiloft: romantisch en fris!

Een magische blauwe bruiloft: blauw, hemels blauw, of een heldere kleur blauw voor een frissere uitstraling, wat denk je? De kleur zal originaliteit geven en een prachtig thema vormen op jullie grote dag.

Als je een kleur kiest voor het thema van je bruiloft of gewoon om een kleine tintje toe te voegen, kies dan seizoensgebonden kleuren, of gewoon een kleur waar je echt ontzettend dol op bent. Onze favoriet van nu: blauw, in al zijn vormen en in al zijn nuances. Blauw is de romantische en onschuldige kleur van de liefde, dus erg geschikt voor je bruiloft! Blauw is echt prachtig in de combinatie met wit, lichtgeel, turquoise of groen. Laat je inspireren door al deze bruiloft foto’s met een tintjes blauw gefotografeerd door Trouw Trendy!

Foto: Trouw Trendy
Foto: Trouw Trendy

Als u kiest voor een blauwe bruiloft decoratie, speel dan met blauw servies voor een vintage look, bloemendecoraties met hortensia slingers of pompons. Ook met stofjes kun je leuk decoreren en een vleugje blauw toevoegen!

Foto: Trouw Trendy
Foto: Trouw Trendy
Foto: Trouw Trendy
Foto: Trouw Trendy

Denk aan het verfraaien van uw tafel met kleine witte kaarsen dat je kunt versieren met blauwe linten. Het zit allemaal in de details! Porseleinen beeldjes voor de taart, in het bruidsboeket of corsages, door het knoopsgat van de bruidegom, blauw kun je overal zijn!

Foto: Trouw Trendy
Foto: Trouw Trendy
Foto: Trouw Trendy

Details ‘top’ maar een bruid of bruidegom in het blauw, is toch wel ‘fantastisch‘! Of Integreer het blauw in je gasten geschenken, accessoires en of je trouwjurk!

Foto: Trouw Trendy
Foto: Trouw Trendy
Foto: Trouw Trendy
Foto: Trouw Trendy - Locatie: Kasteel Geldrop
Foto: Trouw Trendy – Locatie: Kasteel Geldrop

Voor meer inspiratie volg ons dan op Instagram of Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle acties, trends en inspiratie.

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie