Tips: Hoe zie je er oogverblindend uit op jouw bruiloft

Op jouw bruiloft wil je er natuurlijk oogverblindend uitzien. Met een goede voorbereiding zal jij er fantastische uit zien op jouw grote dag! Maar hoe doe je dit? Het helpt natuurlijk altijd door goed voor jezelf te zorgen, gezond te eten en lekker te blijven bewegen. Lees hier nog meer handige tips waardoor jij gegarandeerd zal stralen op jouw bruiloft!

6 maanden voor de bruiloft

Trouwen met een big smile!

Als je tanden een puntje zijn waar je onzeker over bent kun je daar iets aan doen. Namelijk niets is zo fijn om heerlijk te kunnen genieten op jouw grote dag met een prachtige big smile. Tanden bleken? Maak dan even een afspraak bij je tandarts. Let op! ben hier wel op tijd mee, de behandeling kan namelijk wat tijd kosten.

Een prachtig wit gebit
Foto: AneePhoto

3 maanden voor de bruiloft

Wil je een extra fris kleurtje? neem dan een zonnebank kuurtje of een spraytan. Probeer dit alleen wel even uit om teleurstelling te voorkomen. Je wilt natuurlijk wel het beste resultaat.

Lees ook: In je bruidsjurk met een gezond kleurtje? Zo doe je dat!

2 maanden voor de bruiloft

Laat jullie samen even verwennen bij een schoonheidsspecialiste. Even een fijne gezichtsbehandeling zal jullie huid goed doen. Bij Sense Beauty & Lifestyle store in Amsterdam en schoonheidssalon Seema in Rotterdam verzorgen ze verschillende behandelingen voor dames en heren!! Neem ook nog even een bezoekje 5 tot 7 dagen voor je bruiloft voor prachtige gestylede wenkbrauwen.

1 maand voor de bruiloft

Wat wij bij Zankyou toch wel de allerbelangrijkste tip vinden is relaxen! Een bruiloft geeft toch de nodige stress met zich mee. Samen met jouw lieve vriend of met een vriendin even relaxen, tot rust komen en gewoon even genieten. Wij weten geen betere plek om dit te kunnen doen als in een van de beste wellness centra´s van Nederland. Bij Basicflow en Sauna het Kuurhuys weten ze precies hoe ze jou in de watten moeten leggen en een dagje kunnen laten ontspannen.

Bij Basicflow wellness & spa hebben ze een speciaal arrangement samengesteld voor de bruid. Het Bride to be arrangement zodat jij als aanstaande bruid volledig ontspannen de dag kan beginnen.

Lees ook: Drie tips om te ontspannen voor de grote dag

Basicflow
Foto: Basicflow

Dit arrangement is in samenwerking met kapsalon Astrid uit Aarle-Rixtel. Zij  staan voor je klaar zodat jij optimaal kunt genieten van je bruiloft. Dit begint natuurlijk met een goede/ontspannen voorbereiding: Cenzaa gezichtsbehandeling, reiniging, epileren, proef bruidsmake up met ons merk Zao ( 100 % natuurlijke make up), natuurlijke Gellak voor je handen, pedicure de luxe behandeling en jouw bruilofts make up op locatie.

 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie