To-do list voor de ochtend van je bruiloft!

Eindelijk is de dag waar je zo lang naar heb uitgekeken daar. Je staat op met een gevoel van geluk, maar waarschijnlijk ook met de nodige zenuwen. Maar maak je geen zorgen, want wij hebben een checklist voor jou klaar staan die de ochtend van je trouwdag een stuk eenvoudiger zal maken.

foto: Jesse van Kalmthout

Het overgrote deel van alle bruiden ervaart behoorlijk wat stress tijdens de morgen van haar trouwdag: de dingen die nog gedaan moeten worden, de planning van de afgelopen maanden, eventuele diëten, de familie, de zenuwen om het ja-woord uit te spreken, het zijn allemaal hele normale zaken die invloed hebben op het humeur en stressgevoel van een bruid. Het is belangrijk om niet te vergeten dat het een van de mooiste dagen in je leven is en dat je er met volle teugen van moet genieten.

Foto: De Grote Dag Fotografie

Om je daarbij te helpen, heeft Zankyou een ‘to-do list’ opgesteld zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Ga alle punten op de lijst na of selecteer wat voor jou van toepassing is. Het doel is jouw stress onder controle houden, geniet van de voorpret om zo goed voorbereid naar je trouwlocatie te kunnen vertrekken.

TAKEN

·Ontbijt goed en neem er de tijd voor. Denk eraan dat het lang kan duren voordat je weer iets te eten krijgt.
·Doe ademhalingsoefeningen als de stress je even teveel wordt.
·Drink veel water, je lichaam droogt namelijk uit bij een hoog stressgehalte.
·Probeer tenminste acht uur te slapen voor je grote dag aanbreekt, want op die manier heb jij voldoende energie om er een fantastische bruiloft van te maken.
·Draag makkelijk zittende kleding totdat je je bruidsjurk aantrekt.
·Hetzelfde geldt voor je schoenen: trouwschoenen zijn nou niet bepaald de meest comfortabele schoenen dus gun je voeten nog even die rust.
·Maak een playlist met je favoriete muziek om te kunnen relaxen in de morgen tijdens je voorbereidingen.
·Schrijf in je dagboek hoe jij voelt op de ochtend van je trouwdag, dit kan namelijk een mooie herinnering zijn voor later om terug te lezen.
·Reserveer tijd voor je ouders, want zij hebben ook enorm uitgekeken naar deze speciale dag en deel met elkaar jullie emoties.
·Heb je een trouwgelofte geschreven? Zorg er dan voor dat je ceremoniemeester die heeft ontvangen, zodat zij die aan jou geven kan wanneer het moment daar is.
·Zorg ook dat je ceremoniemeester zich ontfermt om je mobiele telefoon, mocht er een dringende mededeling zijn, dan kan zij jou dit laten weten.
·Is er een fotograaf aanwezig op het moment dat jij je klaarmaakt op je grote  dag? Zorg dan dat je dit doet in een ruimte waar voldoende licht aanwezig is. Geef je ceremoniemeester of familielid de opdracht dit te regelen.
·Vraag je visagiste om wat extraatjes op het moment dat ze je opmaakt en geef  dit aan je ceremoniemeester. Op deze manier heb jij gedurende de dag make-up bij je om bij te werken wanneer dat nodig is.

foto: Dario Endara Photography

Lees ook: Hoe kun je je bruiloft ontspannen plannen?

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Comentaar (1)

Anastasia Gaasenbeek
29 okt 2015

Leuk artikel, nuttige info! Bedankt voor het op een rijtje zetten van de tips. Als bruidsfotograaf, bevel ik dit artikel aan alle bruiden. En “Reserveer tijd voor je ouders, want zij hebben ook enorm uitgekeken naar deze speciale dag en deel met elkaar jullie emoties@ – is echt een Goude Tip. Gewoon doen!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie