Top 4 ideeën voor een huwelijksreis in Zuid-Afrika

Out in Africa - Foto: Frontier.ac.uk

Of je nu een liefhebber bent van dieren, natuur & cultuur of graag bij zonsondergang van een wijntje nipt… in Zuid-Afrika is dit allemaal mogelijk, met een beetje geluk op dezelfde dag!

Een huwelijksreis naar een verre bestemming vergt wat meer voorbereiding dan een huwelijksreis in Europa. Laat je informeren over de preventie tegen malaria en andere narigheden en zorg dat je tijdig de juiste vaccinaties  krijgt.

Overnachten in stijl - Foto: Welgelegen Boutique Hotel
  • Westkaap

De Westkaap strekt zich uit van de Lambertsbaai tot het Tsitsjkamma National Park en is veruit de populairste bestemming voor toeristen. Denk hierbij aan majestueuze bergen, zonnige zandstranden en verschillende natuurreservaten. Een bezoek aan de hoofdstad Kaapstad mag zeker niet aan je reis ontbreken. En wat dacht je van een overnachting in het prachtige Welgelegen? Toepasselijke naam!

Populair: rondreizen - Foto: Holy Cross Monastery
  • Rondreis

Een veelgekozen manier om Zuid-Afrika te verkennen is een rondreis langs de Tuinroute. Rotskusten, zandstranden, lagunes, baaien en schiereilanden wisselen elkaar af. Aan de kust in de richting van Port Elizabeth is de kans op het spotten van een walvis erg groot. Vanuit Plettenberg Bay kun je excursies maken waarbij je in een boot op zoek gaat naar walvissen en dolfijnen. Thika Travel kan de reis voor jullie samenstellen inclusief de vluchten en overnachtingen.

Een droomplekje - Foto: Madikwe River Lodge
  • Safari

Zin in een avontuur? Ga er dan op uit in een jeep en ontdek de private game reserves. In het safarivoertuig en te voet ga je op zoek naar The Big Five: leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels en neushoorns. Out in Africa heeft de beste safarigebieden op een rijtje gezet. Een prima uitvalsbasis is Madikwe waar je kunt overnachten in de Madikwe River Lodge.

Een superrelaxed einde van jullie honeymoon - Foto: Marlin Lodge
  • Strand in Mozambique

Willen jullie de safari graag relaxed afsluiten? Een heel goed idee want een bruiloft en een huwelijksreis zijn intensieve gebeurtenissen. In de Bazaruto Archipel, ook bekend als “de Parels van de Indische Oceaan” kun je kiezen voor een uniek verblijf in Marlin Lodge . Je kunt overnachten in een suite op het strand en je overdag vermaken in het duikcentrum.

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie