Top 5 huwelijksaanzoeken!

Aan een bruiloft gaat natuurlijk een aanzoek vooraf, een speciaal moment waar de zenuwen door je lijf gieren! Dit moment is voor iedereen bijzonder, maar er zijn mannen die het wel heel speciaal hebben gemaakt…

Deze week gaan wij onze top 5 huwelijksaanzoeken aan jullie presenteren, elke werkdag een romantisch aanzoek! Dat wordt 5 dagen smullen van de meest ontroerende, lieve, romantische en bijzondere huwelijksaanzoeken! Heb jij de tissues al klaarstaan…?

AanzoekMeer lezen “Aanzoek”
Romantisch aanzoek op strand

 

We hebben het hele internet afgezocht om speciaal voor jullie de mooiste filmpjes op een rij te kunnen zetten. Jullie kunnen onder andere een Hollywood filmtrailer verwachten, maar ook een bijna neerstortend vliegtuig! Er is duidelijk veel aandacht gestoken in de aanzoeken en dat kunnen jullie vanaf vandaag zien.

 

Het onderstaande filmpje heeft de lijst helaas nét niet gehaald. Bekijk hoe deze man zijn toekomstige vrouw laat schrikken door tijdens zijn aanzoek van een gebouw af te vallen! 

 

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie