Top 5 meest originele bruidssuites – buiten Europa

Onderwater restaurant (c) Conrad Maldives Rangali Island

Of het nu voor één nacht is binnen Nederland of voor twee weken op een exotische bestemming: de bruidssuite moet uniek en memorabel zijn. Speciaal voor het bruidspaar dat iets anders wilt dan de standaard suites hebben we een keus gemaakt van de vijf meest originele overnachtingen voor een huwelijksreis buiten Europa.

  • 1. In de oceaan

Heb je een goedgevulde portemonnee, dan biedt het Conrad Maldives Rangali Island in de archipel van de Malediven, een onvergetelijk verblijf en locatie. De aankomst alleen al, per watervliegtuig, is een schitterende ervaring. Het vijf-sterren resort is gelegen op twee privé eilanden die met elkaar verbonden zijn middels een brug. Alle luxe die je je maar kunt wensen is aanwezig, inclusief een indrukwekkend glazen onderwaterrestaurant.

Ook is er de optie om ter plekke te trouwen: je kunt kiezen voor een bruiloft in de oceaan in duik kleding, een ceremonie in de kapel vijf meter onder water of een huwelijk lekker droog op het strand.

De watervilla’s, die op palen boven het water zijn aangelegd, zijn zeer geschikt als bruidssuite. Ze hebben directe toegang tot het water vanaf het privé terras. Daarnaast zijn ze voorzien van alle mogelijke comfort maar vooral van een paradijselijk vergezicht.

Water villa (c) Conrad Maldives Rangali Island
  • 2. In een vliegtuig

In het hotel Costa Verde in Costa Rica is een opmerkelijke suite te vinden: de 727 fuselage home suite. De ruimte, met twee slaapkamers, is gebouwd in de romp van een oude Boeing 727. De Boeing werd vroeger gebruikt om passagiers te vervoeren van Zuid Afrika naar Colombia.

De suite staat op een voetstuk van 15 meter hoog, midden in de jungle, een buitengewone ervaring met sublieme uitzichten!

Vliegtuig suite (c) Vincent Castello
  • 3. In een grot

In een van de meest unieke landschappen ter wereld, in het Turkse gebied Cappadocië, is een minstens even bijzonder hotel te vinden: het Argos Hotel. De 42 kamers en suites zijn verdeeld over vijf gebouwen, gedeeltelijk uitgehouwen in de rotsen, geheel in de typische bouwstijl van de regio.  Zoals in veel hotels in Cappadocië zijn de meeste kamers in grotten gebouwd.

De “splendid suites” zijn voorzien van privé zwembaden  en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen op onze huwelijksreis.

Splendid Suite (c) Hotel Argos Cappadocia
  • 4.   In een Hobbitmotel

De Woodlyn Park, te Waimoto in Nieuw Zeeland, is de perfecte bestemming voor een bruidspaar met humor. Hier heb je niet één aparte slaapplaats maar vier! Je kunt in dit park namelijk verblijven in aparte Hobbit huisjes, maar ook in een vliegtuig, een treinwagon of een schip! De accommodaties zijn allemaal zelfstandig: je vindt er een kleine keuken, een badkamer en een toilet. De treinwagon komt uit de jaren ’50, het vliegtuig is een oude Bristol fighter vliegtuig en de boot komt uit de 2de Wereld Oorlog.

Tijdens je verblijf in Woodlyn Park is bovendien geen gebrek aan unieke attracties. Je kunt schapen scheren of kijken naar het dansend varken: hoe kun je beter je leven als getrouwd stel beginnen?!

Hobbit House (c) Woodlyn Park
  • 5. In een boom

Tarangire Treetops in Tanzania biedt twintig tenten gebouwd op houten platformen in Baobab en Marula bomen. De tenten zijn van alle gemakken voorzien en bieden een betoverend uitzicht op de landschap en de wilde dieren.

Ook zijn er een zwembad en een restaurant op het domein. Het geheel is behoorlijk luxe en biedt een unieke omgeving voor een geslaagde huwelijksreis.

Boomhut (c) Tarangire Treetops

Liever een bestemming dichter bij huis? Vergaap je dan aan onze top 5 bruidssuites binnen Europa! Wat is jullie top 5 meest aparte bruidssuites? Gaat jullie voorkeur naar een originele bruidssuite of juist naar een mooie luxe suite? Laat een bericht achter hieronder of deel je mening op het Zankyou forum !

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie