Trend: de prehoneymoon voor een ontspannen bruidspaar

Relaxmodus: AAN - Foto: Alexander Andreev

Volgens de traditie ga je op huwelijksreis wanneer je getrouwd bent. Dat is toch eigenlijk vreemd. Je begint pas met ontspannen, genieten van de rust, een mooi kleurtje krijgen en alle tijd van de wereld om te kletsen met je wederhelft wanneer je al getrouwd bent. En dat terwijl je graag bruine benen wilt op je bruiloft, er 101 zaken zijn die je moet bespreken met je verloofde en je soms stiekem denkt: waarom gaan we ook alweer trouwen? Gelukkig is er een geweldig leuke oplossing voor dit probleem. Trakteer jezelf op een prehoneymoon!

  • Wat is dat: een prehoneymoon?

Een prehoneymoon is een korte vakantie die je enkele weken voor je bruiloft opneemt. De belangrijkste begrippen zijn: ontspannen, relaxen, genieten, tijd voor elkaar, plannen maken, de puntjes op de i zetten, zonnen en je hoofd leegmaken.

Tijd voor een goed gesprek – Foto: Nedradio
  • Welke bestemmingen zijn geschikt?

De locatie van je prehonyemoon is voor ieder bruidspaar anders en natuurlijk afhankelijk van je budget. Heb je behoefte aan lange wandelingen, lekker uitwaaien en een gezellig afzakkertje? Dan is er volop keuze in Europa, bijvoorbeeld in het mysterieuze Ierland. Ga je juist voor zon, cocktails en wil je lekker los gaan in een discotheek? Dan raden wij het mediterrane eiland Malta aan.

Op prehoneymoon met kleine kinderen – Foto: Boudewijn Berends
  • Geen tijd voor een echte honeymoon: en nu?

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom jullie niet of nauwelijks op huwelijksreis kunnen. Er is werk aan de winkel direct na de bruiloft, het einde van de vakantiedagen is in zicht, je bent in blijde verwachting of hebt al een gezin. Het kan dan lastig zijn om de bruiloft te combineren met een verlofperiode. Juist dan is het de moeite waard om na te denken over een prehoneymoon! Kies voor een uniek adres in het buitenland waar je uitgebreid de tijd kunt nemen om cadeautjes voor je gasten te kopen of een verlovingsshoot te doen met een lokale fotograaf. Ook erg leuk zijn de romantische eilandjes en natuurparken in Kroatië.

Goede reis en vergeet niet om een checklist te maken voor je bagage!

Niets missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie