Trend trouwringen: zand van trouwlocatie & zwarte diamanten

Trouwringen met zand van trouwlocatie - Foto: Mark Bos Trouwringen

Trouwen op het strand is voor velen het toppunt van romantiek. De eerste strandwandeling samen, de ondergaande zon, de ruisende branding. Het strand heeft iets fascinerends. Nederland heeft natuurlijk prachtige stranden en er zijn diverse plekken, veelal leuke strandtenten, die zijn aangewezen als officiële trouwlocatie. Van Zeeland tot aan de Waddeneilanden.

  • Trouwringen met zand van uw favoriete strand.

Op het strand van Vlieland ontstond het idee om zand in trouwringen te verwerken. Het strand heeft iets magisch en brengt altijd positieve gevoelens en mooie herinneringen met zich mee. Uw favoriete strand kunt u nu in trouwringen laten verwerken en zo draagt u altijd het magische gevoel bij u. Als u trouwt op een mooi strand ergens in het buitenland dan worden de trouwringen in eerste instantie gemaakt zonder zand, later kan het meegenomen zand van uw trouwlocatie in de ringen verwerkt worden.

trouwringen-zwarte-diamanten-clear-ceramicMeer lezen “trouwringen-zwarte-diamanten-clear-ceramic”
Foto: Mark Bos Trouwringen

Buitenlandse stranden hebben vaak bijzondere kleuren zand. Zo zit er in het zand vanuit de Rode Zee bij Egypte kleine stukjes rode koraal, in Guadeloupe is zwart zand te vinden van vulkaanuitbarstingen en op de Maagdeneilanden is het zand hagelwit. Doordat zand van elke plek op aarde uniek is, worden trouwringen waarin het verwerkt is nog specialer.

  • Herenringen met zwarte diamanten en clear ceramic

Heren kiezen steeds vaker voor een trouwring met diamanten. Vooral zwarte diamanten zijn favoriet omdat die diamanten de ring een stoerder uiterlijk geven. Voor heren die de ring zo glad en strak mogelijk willen is het mogelijk om de verdiept liggende diamanten te bedekken met een transparante laag clear ceramic.


Guest blogger: Mark is edelsmid en ontwerpt trouwringen.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

Pauline
29 apr 2015

Alleen jammer dat je paar weken terug contact hebt met hem over het ontwerpen van zulk soort ringen ( van zand van trouwlocatie en strand waar ik geboren en mijn moeder verstrooit werd ) en er gezegd word doe het 10 tot 8 weken voor de datum
En je wilt nu een afspraak maken 5 maanden voor de datum en er word gezegd sorry is niet meer mogelijk we zitten vol !!!!!!!
Daar word een mens echt verdrietig van

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie