Trouwbeurs Engaged; editie nummer 5!

De leukste trouwbeurs voor iedereen die niet van trouwbeurzen houdt! Ja, je leest het goed! Trouwbeurs Engaged is uniek, trendy en vooral niet saai! Bij engaged vind je inspiratie voor je huwelijk, de beste leveranciers, de leukste mensen, én dat alles op een manier die absoluut niet truttig is. Wat Engaged betreft hoort een trouwbeurs helemaal bij je huwelijk organiseren. En daarom is deze trouwbeurs een bezoekje waard!

Op 8 + 9 oktober 2016 in Delft vindt de volgende editie van trouwbeurs Engaged plaats! Ga je trouwen of heb je een vriend(in) die verloofd is? Heb je nog geen idee wat je wilt, of moet je nog de laatste puntjes op de i zetten? Dan is Engaged de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Je ontmoet er de beste leveranciers die met zorg zijn geselecteerd , je kunt er taartjes proeven, foto’s bekijken, lezingen bijwonen, en vakmensen aan het werk zien. Geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen maar vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion. Be there or be square!

Kijk voor meer informatie en praktische details op engaged.nl 

Trouwbeurs Engaged
Trouwbeurs Engaged
Trouwbeurs Engaged
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie