Trouwbeurzen 2016: wij hebben enkele inspiratievolle beurzen voor jou genoteerd!

Bij het organiseren van je bruiloft komt een heleboel kijken. Een heel belangrijk onderdeel is de zoektocht naar leveranciers en deze begint vaak on-line door te zoeken op trefwoord. Het is echter een enorme klus om alle leveranciers uit te zoeken. Er zijn zo ontzettend veel leveranciers dat je door de bomen het bos niet meer ziet!

foto: Mon et Mine

Op een trouwbeurs vind je heel veel trouwleveranciers

Al eens gedacht aan het bezoeken van een trouwbeurs? Daar vind je namelijk een heleboel verschillende leveranciers bij elkaar. Het is niet alleen hartstikke leuk om lekker sfeer te proeven en informatie te krijgen en inspiratie op te doen. Het is ook een kans om in contact te komen met veel uiteenlopende leveranciers uit de trouwbranche en hen vragen te stellen en een indruk te krijgen van hun diensten of product.

Trouwbeurzen zijn er inmiddels in allerlei varianten. Je kunt een traditionele trouwbeurs bezoeken met kraampjes en stands en deze hebben ook vaak een bruidsshow. Maar er zijn tegenwoordig ook echte trouwbelevingen waarin een trouwambtenaar een bruidspaar trouwt en uitleg geeft over de ceremonie en je vragen beantwoordt. Waar vervolgens wordt getoost en de bruidstaart wordt geproefd. Hoe leuk is dat?

foto: Mon et Mine

Trouwbeurzen zijn er van groot tot klein in heel Nederland

Trouwbeurzen zijn er van groot tot klein en door heel Nederland. We geven je hieronder wat voorbeelden van beurzen die je kunt bezoeken en wat zij te bieden hebben. Op de websites kan je alle uitgebreide informatie vinden over data, locaties, toegangsprijzen en de leveranciers die je er vindt. Ga genieten!

Trouwbeleving

De beurzen van trouwbeleving worden verspreid door Nederland en georganiseerd op sfeervolle (trouw)locaties. De beursorganisator is Liset Kobus. Je vindt er veel uiteenlopende leveranciers en er wordt meestal een real-wedding voltrokken zodat je een beeld krijgt van hoe een trouwceremonie eruit kan zien én waarin de trouwambtenaar uitleg geeft over de trouwceremonie.

foto: LNRD Photography

Say Yes to the Dress

Say Yes to the Dress Event – Dutch Edition is een tweedaags evenement rond Randy Fenoli, hét gezicht achter het populaire TV-programma Say Yes to the Dress. Ook erg leuk voor bruidsmeisjesceremoniemeesters, (schoon)moeders en vriendinnen. Geniet van een heerlijk dagje uit. De eerste editie in 2015 was een heel groot succes. In 2016 komt er wederom een nieuwe editie en wel op 17 en 18 september! Zet ‘m alvast in je agenda en check de website voor het laatste nieuws!

foto: Suegraphy

Love and Marriage

De Love and Mariage beurzen zijn de grootste in Nederland. Je vindt daar onder andere: de grootste catwalkshow van Europa, een Wedsyplein met kleine bedrijfjes voor Handmade items, een Foodtruck cafe voor hapjes en drankjes, 5000 m2 aan inspiratie, 100.000 lichtjes en de laatste trends.

Fletcher Hotels Bruidsbeurzen

Fletcher Hotels organiseert regelmatig gezellige bruidsbeurzen door het hele land. Op de Fletcher Bruidsbeurs staan sfeer, persoonlijk contact en beleving centraal. Tijdens de beurzen kan je de gehele locatie bezichtigen. Tevens kan je je laten informeren en inspireren door tal van enthousiaste bedrijven die voor je klaarstaan.

foto: BruidBeeld

Dit zijn natuurlijk niet de enige beurzen in Nederland. Er worden een boel beurzen en superleuk alternatieven van beurzen georganiseerd om jullie te voorzien van een heleboel trouwinspiratie en informatie. Veel plezier met het bezoeken van de trouwbeurzen, het is echt een goede aanrader om inspiratie op te kunnen doen!

Auteur: theway2yourwedding / Inge de Regt-Janssen

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie