Trouwen: de trends in 2012 volgens Zankyou

2012: een nieuw jaar vol trouwinspiratie - Foto: Dan Moyle

Het blijft nog een verrassing wat 2012 ons gaat brengen. Krijgen we een zomer met tropische temperaturen en veel bruiloften in de open lucht? Zal het schrikkeljaar 2012 er voor zorgen dat vrouwen het heft in eigen handen nemen en hun vriend ten huwelijk vragen? We weten het niet, maar bij Zankyou weten we wel wat de trouwtrends zijn! We zetten ze voor je op een rijtje.

  • Weddingplanner

Zag je een weddingplanner voorheen uitsluitend in zoetsappige Amerikaanse films en bruiloften van beroemdheden, tegenwoordig is het heel normaal om zelf een weddingplanner in te schakelen! Weddingplanners zijn namelijk supergoed in het regelen van 1001 zaken tegelijk, onderhandelen met allerlei leveranciers en ze hebben een groot netwerk van leuke adresjes. Bovendien hou je met een weddingplanner aan je zijde ruimte over in je agenda om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een designjurk of om zelf je uitnodigingen te ontwerpen. Maak eens een vrijblijvende afspraak om te zien wat een weddingplanner voor je kan betekenen.

Vintage met een moderne touch – Foto: Ryan Hyde
  • Vintage

Vintage trouwjurken zijn helemaal in! Sierlijk, elegant en vaak met een knipoog.
Een mooie jurk met kant, zijde of tule kun je al vinden vanaf 100 euro dus deze trend is vriendelijk voor je budget.

Een bruid in het buitenland - Foto: Maria Luisa Buccella
  • Trouwen in het buitenland

Steeds meer bruidsparen verlaten ons koude kikkerlandje om op een originele locatie in het buitenland te trouwen. En waarom niet, want er is volop keuze. Kies bijvoorbeeld voor een standbruiloft op de Antillen of ga voor een zonnig avontuur in Spanje.

Kun jij al dit lekkers weerstaan? – Foto: Shauna Younge Dessert Tables
  •  Desserttafel

Een meisjesdroom komt uit. Geen bescheiden gebakjes, geen pietepeuterige bruidstaart, geen gezond alternatief…. Nee, in 2012 kiezen we voor een grote tafel vol met lekkers! Gasten kunnen zelf kiezen uit een cupcake, macaron of een cakepop. En de echte die-hard probeert gewoon alles. De tafel kun je stylen in het thema van je bruiloft waardoor het een passend onderdeel is van je grote dag.

 

Let’s dance! – Foto: George Grinsted
  • Spectaculaire (openings-)dans

Aan het begin van de feestavond nippend aan een glas champagne op de achtergrond blijven als bruidspaar? Dat is echt not done in 2012. Begin op tijd met het volgen van danslessen of volg een workshop bij een dansschool om een spectaculaire openingsdans weg te geven. En is een tango of een samba te hoog gegrepen, dan zijn er genoeg alternatieven. Wat denk je bijvoorbeeld van een ode aan Michael Jackson?

 

Een tweetpop – Foto: Jared W. Smith
  • Social Media

Tot slot: 2012 is natuurlijk het jaar van de social media. Warm je gasten op door in de aanloop naar jullie bruiloft hints te plaatsen op Facebook. Verwijs met een originele #hashtag naar jullie grote dag zodat de gasten live verslag uit kunnen brengen.
Enne, volg jij Zankyou al op twitter?

Links4 Trouwen

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie