NL Login
NL

Trouwen in Barcelona: laat je heerlijk verzorgen in Hotel Arts!

 

De stad Barcelona is de perfecte achtergrond voor jullie droombruiloft. Foto: Hotel Arts

Een bruiloft organiseren kan een stressvolle gebeurtenis zijn, evenals de dag zelf. Sterker nog, veel bruiden herinneren zich hun trouwdag als een van de meest stressvolle dag uit hun leven! Dat kan toch niet de bedoeling zijn… De oplossing? Je bruiloft vieren op een locatie waar ze je alles uit handen nemen, zoals bijvoorbeeld Hotel Arts in Barcelona.

Dit resort heeft de beste professionals in dienst om zicht bezig te houden met jullie bruiloft, zodat je zelf lekker ontspannen kunt genieten van de dag. Denk aan de verzorging van de bloemen, fotograafcatering, transport van zowel het bruidspaar als de gasten… En dat is nog lang niet alles wat Hotel Arts te bieden heeft.

Een van de zalen waar de kunstwerken van het hotel te bezichtigen zijn. Foto: Hotel Arts

Mocht je toch nog een beetje gespannen zijn, maak dan gebruik van de wellness faciliteiten die het hotel aanbiedt: Spa Six Senses. Op de 42e verdieping kun je je spieren verwennen met een heerlijke massage terwijl je geniet van het spectaculair uitzicht over de zee.

Zat je erover na te denken je bruiloft in Barcelona te vieren? Dan is Hotel Arts wellicht een goed excuus om door te zetten. De stad Barcelona biedt jullie de perfecte mix tussen moderne en historische bezienswaardigheden. Maar zelfs daarvoor hoef je de deur niet uit, het hotel beschikt over een indrukwekkende collectie van 1000 moderne kunstwerken, welke zeker indruk gaat maken op jullie en je gasten!


Contact Hotel Arts Barcelona
Website : Contacto Hotel Arts Barcelona
Tel. : (+34) 93 221 1000
Email : patricia.baleyto@ritzcarlton.com

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie