Trouwen in de groene tuinen van Parijs: Pavillon Dauphine

 

Pavillon Dauphine, magische plek voor je bruiloft receptie

Gelegen aan de rand van het Bois de Boulogne, werd het Pavillon Dauphine in 1913 geopend. Dichtbij de Champs Elysees en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, biedt het Pavillon Dauphine een idyllische setting voor bruiloft recepties. Een prachtige locatie voor liefhebbers van Parijs en voor alle koppels die willen trouwen in een historisch gebouw in de hoofdstad van Frankrijk.

Omringd door tuinen, is de Pavillon Dauphine geschikt voor 25 tot 2.000 mensen. Het gebouw heeft 4 prachtige kamers welke afhankelijk van het aantal gasten kunnen worden gebruikt voor de receptie. Elke kamer geeft toegang tot de tuin. Een groene bruiloft  in het hart van Parijs, dat is toch wel een unieke locatie voor je huwelijk!

In het Pavillon Dauphine geven alle ruimtes toegang tot de tuin
Pavillon Dauphine : groen in hartje Parijs

Als bruidspaar kunnen jullie kiezen voor tussen een receptie (tot 1000 personen) of een diner voor maximaal 600 personen, of allebei uiteraard.

Receptie en/of diner, jullie kiezen!
Tafel decoratie, bloemen, je hoeft je nergens zorgen over te maken!

Het Pavillon Dauphine draagt ​​zorg voor de gehele organisatie van jullie bruidsreceptie. Keuze voor het menu, de bloemstukken, tafelkleden en gerechten, etcetera, je hoeft je nergens zorgen over te maken!

Voorgerechtje in Pavillon Dauphine
Heerlijke gerechten en prachtig gepresenteerd

Reserveringen voor deze locatie gaan snel, dus wil je hier trouwen? Wees er dan snel bij en probeer een jaar van tevoren te reserveren!Contact Le Pavillon Dauphine
Website : www.pavillon-dauphine.com/
Tel. : *+33 1 45 00 52 73 & Fax : +33 1 45 00 82 85
Email : contact@pavillon-dauphine.com

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie