Trouwen in de winter voorkomt vreemdgaan

Begon je met enige vertraging aan de organisatie van je bruiloft? Ga je de zomer niet meer halen en moet je alles noodgedwongen verplaatsen naar de wintermaanden? Treur niet langer, want je mag jezelf zelfs een lucky bastard noemen! Uit de resultaten van een onderzoek dat Ashley Madison onlangs publiceerde, zouden bruidsparen die in de winter het ja-woord aan elkaar geven na afloop trouwer zijn. Dus jammer niet langer, je hebt alles te winnen!

Credits: Meral Soydas Photography

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 108.193 ontrouwe vrouwen en echtgenoten, waarin hen werd gevraagd om de maand waarin het huwelijk plaatsvond aan te geven, en … Tadaa: “De relatie tussen de maanden waarin koppels trouwen en de trend van de ontrouw is interessant, en gelet op de geconstateerde data, is het duidelijk dat de maanden waarin mensen trouwen, iets te maken heeft met de aanleg om ontrouw te zijn “, zegt de CEO van Ashley Madison. Slik!

Credits: Dario Endara Photography

Maar wat betekent dat eigenlijk? Concreet betekent dit dat december, januari, februari en maart je beste bondgenoten zijn! Het resultaat is helder en onthult met wetenschappelijke precisie: slechts 4,7% van de mannen en 4,2% van de getrouwde vrouwen in januari bedrogen hun echtgenoten, 6,8% en 5,6% respectievelijk in februari en 5,3% en 6,6% in maart.

Credits: Fotografie Plus

Maar hoe is dit uit te leggen? Om de resultaten te verduidelijken, maakten we de Archimedes in ons wakker, rolden we onze mouwen op en pakten we de rekenmachine uit onze onderste bureaula.

Conclusie? Voor de gelukkige en onbezorgde tortelduifjes die als de grote meerderheid in de zomer trouwen, je mag het gevaar onderschatten! Het is de wet van de statistieken: deze lagere cijfers kunnen gekoppeld worden aan de eenvoudige reden dat het aantal huwelijken lager is in de wintermaanden. Wie minder huwelijken zegt, zegt automatisch dat het lastiger is om een wispelturige partner te vinden.

Credits: Dufrasnes Fotografie

De resultaten moeten ook in hun context worden gezien, aangezien het om de resultaten van een enquête op een overspelwebsite gaat en niet over de algehele bevolking. We mogen zeker niet generaliseren! Pfieuw!

Auteur: Eline Dabekaussen

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie