NL Login
NL

Trouwen in Frankrijk; leef je alvast in tijdens het proefweekend!

Veel bruidsparen-to-be denken na over een bruiloft in het buitenland, maar vaak lijkt dit idee niet te realiseren. Hoe kies je de locatie? Wat regel je qua accomodatie? Hoe krijg je alle gasten daar? Waar begin je met al het geregel op afstand?!

Meer lezen “”
In Frankrijk wordt jullie droombruiloft werkelijkheid. Foto's: D.ROOM

Gelukkig is er voor stellen die zich dit allemaal afvragen een nieuw concept: een proefweekend voor jullie bruiloft in Frankrijk! Weddingsplanner Vivian, beter bekend als Het Bruidsmeisje, heeft veel ervaring met bruiloften in het buitenland en deelt haar kennis graag met  jullie in een wel heel aantrekkelijke omgeving.

Meer lezen “”
Prachtige locatie als 'thuisbasis' tijdens het proefweekend. Foto: D.ROOM

Op het prachtige Chateau de Blomac in het zuiden van Frankrijk, ontvangt Vivian de aanstaande bruidsparen in een vertrouwde, ongedwongen sfeer in het kasteel. Tijdens het weekend is er alle tijd om ideeën uit te wisselen, de streek te leren kennen en zo, beetje bij beetje, jullie droombruiloft in Frankrijk waar te maken.

Meer lezen “”
Bruiloft plannen en genieten op Chateau Le Blomac. Foto's: D.ROOM

Er worden trouwlocaties bezocht, er wordt kennis gemaakt met verschillende leveranciers voor jullie bruiloft en er wordt volop geproefd van streekgerechten en heerlijke wijnen die geserveerd kunnen worden op de grote dag. Dit alles onder het oog van Ralf van Eppel Fotografie. Samen met Vivian worden de verschillende huwelijksvormen en andere wensen doorgesproken, bekijken jullie welke rol de weddingplanner kan spelen en, als alles naar wens is, wordt jullie trouwdatum ter plekke geboekt!

Meer lezen “”
Ontspannen jullie bruiloft in het buitenland bespreken met de weddingplanner. Foto's: D.ROOM

Een relaxter begin van het plannen van de bruiloft is er haast niet. Er staat al een proefweekend gepland op 8 t/m 10 maart 2013, dus mis deze kans niet en neem vlug contact op met Het Bruidsmeisje!

Meer lezen “”
Onderzoek naar verschillende prachtplekken om te trouwen. Foto: D.ROOM

Foto’s: D.ROOM

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie