Trouwen in het buitenland: Weddingfairy Naomi helpt!

Naomi Vlietman van Weddingfairy helpt bruidsparen genieten van de planning van hun bruiloft in het buitenland. Sinds kort is deze weddingplanner ook Guestblogger voor Zankyou!

Een grote passie van mij is reizen. Ik heb in Amerika en Australië gewoond en al vele mooie verre reizen gemaakt. Hier ging natuurlijk altijd een hoop geregel aan vooraf. Iets wat ik altijd één van de leukste dingen van het reizen vind: de voorpret! Maar niet iedereen vind het leuk om op zoek te gaan naar de leukste en beste aanbieders, het papierwerk uit te zoeken en een goede planning te maken. Zeker voor een bruiloft in het buitenland moet er enorm veel gebeuren. Het is mijn missie om bruidsparen te laten genieten van de planning van hun bruiloft.

b.foto naomiMeer lezen “b.foto naomi”
Foto: Naomi Vlietman - Kom bij mij aan tafel zitten voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Op jacht naar de beste cupcakes van Londen!

Om die reden ben ik na mijn HBO studie Leisure Management mijn eigen bedrijf als weddingplanner begonnen. Hiermee wil ik bruidsparen voorzien van de juiste informatie en hen structuur bieden bij de planning van hun bruiloft in het buitenland.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeer lezen “OLYMPUS DIGITAL CAMERA”
Foto: Naomi Vlietman - In Napa Valley (Californië) op zoek naar mooie trouwlocaties tussen de wijngaarden

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen volgde ik de opleiding tot weddingplanner bij Weddingplanners International. Nu weet ik als geen ander hoe je een bruiloft moet organiseren. En wat vind ik het leuk! Als ‘elfje’ vlieg ik de hele wereld over, op zoek naar de mooiste locaties en aller-leukste leveranciers voor mijn bruidsparen. Mijn reiservaring en kennis deel ik graag met jullie via mijn blogs! Veel plezier met plannen!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie