NL Login
NL

Trouwen op een prachtige locatie: Marriott Dénia

De oostkust van Spanje is een populaire bestemming voor toeristen. Dit door de geweldige temperaturen, blauwe lucht en heldere zee. Dit is niet enige wat erg populair is. De fantastische lokale keuken zorgt voor de geweldige ervaringen bij toeristen.

Wedding Marriott Dénia - Copyright © lasellagolfresort.comMeer lezen “Wedding Marriott Dénia - Copyright © lasellagolfresort.com”
Wedding Marriott Dénia - Copyright © lasellagolfresort.com

Dus, als je op zoek bent naar een locatie in een mediterrane stijl als bestemming voor jouw huwelijk, waar vind je die dan beter dan in Spanje? En als je dan op zoek bent naar dat ene puntje dat ervoor zorgt dat het helemaal perfect uitgevoerd is, waarom trouw je dan niet in de top Marriot resort in het centrum van Denia?

Het Marriott La Sella Golf Resort & Spa is een grote locatie voor een bruiloft - Foto: MarriottMeer lezen “Het Marriott La Sella Golf Resort & Spa is een grote locatie voor een bruiloft - Foto: Marriott”
Het Marriott La Sella Golf Resort & Spa is een grote locatie voor een bruiloft - Foto: Marriott

De Marriott La Sella Golf Resort and Spa is een geweldige locatie als je op zoek bent naar het totale pakketje voor een top huwelijk. Kamers en de mogelijkheden hierbij, golflocatie, zwembaden, spa behandelingen en prachtige tuinen. Dit zorgt ervoor dat jouw huwelijk op één locatie prachtig zal zijn voor jou en jouw gasten.

Het organiseren van de hele bruiloft op een handige locatie - Foto: MarriottMeer lezen “Het organiseren van de hele bruiloft op een handige locatie - Foto: Marriott”
Het organiseren van de hele bruiloft op een handige locatie - Foto: Marriott

De last van het vervoeren van de jurk, de gasten en de bloemen van de ene plaats naar ander, heb je niet als je kiest voor Marriott La Sella Golf Resort and Spa.

Vier het met uw gasten in een van de balzalen - Foto: MarriottMeer lezen “Vier het met uw gasten in een van de balzalen - Foto: Marriott”
Vier het met uw gasten in een van de balzalen - Foto: Marriott
Het Marriott Hotel biedt een grote selectie van verschillende zalen voor elk wat wils - Foto: MarriottMeer lezen “Het Marriott Hotel biedt een grote selectie van verschillende zalen voor elk wat wils - Foto: Marriott”
Het Marriott Hotel biedt een grote selectie van verschillende zalen voor elk wat wils - Foto: Marriott

Breng de aanloop van de bruiloft naar het hotel, ontspannen is mogelijk in de spa of geniet van de zon aan het zwembad. Bereid je voor op de grote dag in je kamer, met kappers van het hotel tot je dienst. Trouwen in een burgerlijke ceremonie in het resort, of op de 1e tee van de golfbaan, alles is mogelijk. Laat een huwelijks fotoreportage maken in één van de schitterende tuinen en zorg voor een knallende receptiefeest in één van de hotel beschikbare zalen!

Het bruiloft team van het hotel kan u helpen met elk detail van de bruiloft organisatie - Foto: MarriottMeer lezen “Het bruiloft team van het hotel kan u helpen met elk detail van de bruiloft organisatie - Foto: Marriott”
Het bruiloft team van het hotel kan u helpen met elk detail van de bruiloft organisatie - Foto: Marriott
Vier uw bruiloft, omringd door palmbomen in de openlucht - Foto: MarriottMeer lezen “Vier uw bruiloft, omringd door palmbomen in de openlucht - Foto: Marriott”
Vier uw bruiloft, omringd door palmbomen in de openlucht - Foto: Marriott

Wanneer je Marriott La Sella Golf Resort and Spa in Denia kiest als jouw trouwlocatie, kun je ook kiezen om te werken met een team van trouw specialisten. Dit team aan professionals zullen jou helpen bij het kiezen van alle punten dat betrekking heeft op het huwelijk. Zoals versiering, eten en drinken en een DJ voor op het feest!

Het Marriott Hotel biedt fantastische gerechten voor elke smaak en budget - Foto: MarriottMeer lezen “Het Marriott Hotel biedt fantastische gerechten voor elke smaak en budget - Foto: Marriott”
Het Marriott Hotel biedt fantastische gerechten voor elke smaak en budget - Foto: Marriott

Zodra jouw grote dag voor bij is, kun je nagenieten van de mooie dag samen met de liefde van jouw leven in het Spa resort. Het hotel biedt speciale deals, speciaal voor de koppels en hun gasten dat te gebruiken is voor en na het huwelijk.

Ontspan in de spa van het hotel - Foto: MarriottMeer lezen “Ontspan in de spa van het hotel - Foto: Marriott”
Ontspan in de spa van het hotel - Foto: Marriott
Vier uw bruiloft in een mediterrane stijl aan de Costa Blanca - Foto: MarriottMeer lezen “Vier uw bruiloft in een mediterrane stijl aan de Costa Blanca - Foto: Marriott”
Vier uw bruiloft in een mediterrane stijl aan de Costa Blanca - Foto: Marriott

Dus als je zoekt naar een elegante locatie met de nodige ervaringen en professionalisme in een mediterrane stijl dat een droom huwelijk kan realiseren. Zoek dan niet verder en kies voor de Marriott La Sella Golf Resort and Spa. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de trouwspecialisten. Zie de gegevens hieronder.


Marriott La Sella Golf Resort and Spa
Website: Marriott La Sella Golf Resort and Spa
Tel: +34 966 454 044
Email: reservas@lasellagolfresort.com

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

marielle
3 mrt 2015

“Trouwen in een burgerlijke ceremonie in het resort, of op de 1e tee van de golfbaan, alles is mogelijk.”
Dat lijkt me niet…… officieel trouwen in Spanje is als Nederlanders niet mogelijk. Een mooie ceremonie wel, maar daarmee ben je nog niet getrouwd.

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie