Trouwen in Spanje: paradijselijk huwelijk in Gecko Beach Club op Formentera

Vier je bruiloft in de Gecko Beach Club

Zoek je een idylische plek om je bruiloft te vieren? Denk dan eens aan Formentera in Spanje, één van de laatste onontdekte paradijsjes in het Mediterraanse gebied. Een mogelijkheid que locatie is de Gecko Beach Club. Waarom? Dat gaan we je nu vertellen!

Pal naast het strand, tegenover het spectaculair blauwe water en midden in de natuur ligt de Gecko Beach Club verstopt. Op deze prachtige locatie jullie bruiloft vieren zal er zeker voor zorgen dat jullie en je gasten even helemaal weg zijn van de ´gewone´ wereld.

Het diner vindt practisch plaats óp het strand. Gecko Beach Club

Het boutique hotel is chic en modern en ligt aan het strand Migjord de Formentera, in de zone Ca-Marí. Er zijn 27 eenvoudige maar elegante kamers, allemaal met spectaculaire uitzicht. Als jullie willen, kun je het hele complex afhuren voor jullie en jullie gasten.  Het personeel van het hotel zal zich over alle regeldingetjes ontfermen zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie huwelijk!

Schitterende aankleding voor een prachtig strandhuwelijk. Gecko Beach Club

De sfeer rondom en in het hotel is ontspannen en verfrissend. De tuinen zijn mooi verzorgd, in de lounge kun je rustig naar een muziekje luisteren en onder het genot van een hapje of drankje genieten jullie van het lekkere weer op het terras. Ook kun je heerlijk dineren in het bijhorende restaurant, aan de voet van de zee. De keuken serveert een fusion tussen Mediterraans en Internationaal dus voor ieder wat wils!

Trouwen met uitzicht op zee...

Is jullie batterij helemaal opgeladen en zijn jullie klaar voor wat sight seeing? Het eiland leent zich prachtig voor een fietstochtje of huur een privé bootje om een van de andere verlaten stranden te verkennen (boot en fiets te huur in het hotel). De hoofdstad van het eiland San Francesc is zeker de moeite van een bezoek waard of bezoek een van de vissersdorpjes (Caló de Sant Agustí o La Savina).

Goede reis en geniet ervan!


Contacto Gecko Beach Club
Website : Gecko Beach Club
Tel. : (+34) 971 328 024
Email : info@geckobleachclub.com

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie