Trouwen in Stijl: vier je bruiloft in het Pavillon Royal te Parijs

 

Het Pavillon Royal, een indrukwekkende setting voor je bruiloftsreceptie in Parijs

Gelegen op een paar minuten van de Place de l’Etoile en de Porte Dauphine, biedt het Pavillon Royal een exotische en groene setting voor de receptie van jullie bruiloft. De prestigieuze tuinen dragen bij aan een ontspannende sfeer. Het modern vormgegeven paviljoen biedt een uniek en indrukwekkend uitzicht over het grote meer van de Bois de Boulogne. Een indrukwekkende locatie.

Het Pavillon Royal beschikt over 7 salons die naar wens ingericht kunnen worden. Deze kunnen 400 gasten ontvangen voor een diner, tot aan 1200 voor een cocktailparty. De zalen op de begane grond, met een totale oppervlakte van 415 m2, grenzen aan de privé tuinen. Op de eerste verdieping vindt men de Louis XV zaal met betoverende Franse Baccarat kristallen kroonluchters. De andere zalen hebben een moderne en gezellige inrichting. Ze bieden toegang tot het prive terras van 170 m2.

Exotische en groene setting bij het Pavillon Royal
Een diner of een cocktail, de keus is aan het toekomstige bruidspaar !

Butard Enescot verzorgt de restauratie bij het Pavillon Royal. De moderne en stijlvolle keuken zal zorgen voor een unieke ervaring voor de gasten op de bruiloftsreceptie.

De aangeboden formules voor de receptie zijn :

• Mariage “Saveur”: 12 stuks cocktail-hapjes & diner Saveur & bruidstaart & wijn voor  bij het cocktailhapje en het diner. Tevens inbegrepen is de open bar (exclusief Champagne), het opmaken en dekken van de tafels en het personeel van 19.00h tot 02.00h. Prijs per gast: 183€ (op basis van 150 gasten)

• Mariage “Emotion”: 12 stuks cocktail-hapjes & diner Emotion & bruidstaart & wijn bij het cocktailhapje en het diner. Tevens inbegrepen is de open bar (exclusief Champagne), het opmaken en dekken van de tafels en het personeel van 19.00h tot 02.00h. Prijs per gast: 188€  (op basis van 150 gasten)

• Mariage “Sensation” : 12 stuks cocktail-hapjes & diner Sensation & bruidstaart & wijn bij het cocktailhapje en het diner. Tevens inbegrepen is de open bar (exclusief Champagne), het opmaken en dekken van de tafels en het personeel van 19h tot 02h00. Prijs per gast: 198€  (op basis van 150 gasten)

Het 12 stuks cocktailmenu bestaat uit: 1 koude hartige Amuse, 8 stuks koude hartige hapjes, 3 stuks warme hartige hapjes. Hier wat voorbeelden van de aangeboden cocktail-hapjes: Gecarameliseerde foie gras Amuse, hartig taartje van rivierkreeft en Granny Smith, Sint Jacobsschelp met tomaat, enz..

Le Pavillon Royal, een rustige oase in Parijs
Bij het Pavillon Royal wordt de restauratie verzorgd door BUTARD ENESCOT

Het bruiloftsdiner bestaat uit:

- Dîner “Saveur” : Dragon tartaar van eekhoorntjesbrood & zuidelijke tart van lamsvlees & kaasselectie van Cantin & fijne Ananas taart met cocosnoot passievrucht & de bruidstaart.

- Dîner “Emotion”: Foie gras en vijgen verrassing & ossenhaas en wilde zwammen &  kaasselectie van Cantin & Mille feuilles van chocolade en pistachenoten & de bruidstaart

- Dîner “Sensation”: Genot van rivierkreeft & kalfsvlees in de oven met kurkuma &  kaasselectie van Cantin & verrassing van chocolade en citrusvruchten & de bruidstaart.

Zin in een pyramide taart van macarons? Een kindermenu? Vuurwerk? Op verzoek wordt je graag geholpen met persoonlijke wensen. Zowel de culinaire optises als de decoratieve- en bloemenopties zijn talloos, je zult dus zeker slagen.Neem contact op met Le Pavillon Royal
Website : www.pavillon-royal.fr/
Tel. : 01 45 00 51 00 & Fax : 01 45 00 31 24
Email : contact@pavillon-royal.fr

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

Saar
20 jun 2016

Beste heer/mevrouw,

Graag zou ik mijn bruiloft volgend jaar in Parijs houden. Ik vroeg me af wat de kosten zijn voor het verhuur van de zalen voor ongeveer 50 personen? Is het mogelijk om eigen catering te nemen?

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

Sara Gafer

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie