Trouwen in Venezië: romantischer kan haast niet!

 

L'esclusivo Hotel Cipriani a Venezia. Foto: www.hotelcipriani.com

Als we zeggen romantiek, wat is dan de eerste Italiaanse stad die in je opkomt? Venetië is ongetwijfeld de beste plaats om te verdwalen, om lief te hebben en verleid te worden. Eén van de meest populaire trouwlocaties voor toekomstige Italiaanse echtparen, maar wil je graag .

Deze stad van de liefde biedt een werkelijk betoverend aanzicht, en betovert met haar charme paren van elk type en herkomst. Als je van plan bent jullie grote dag in dit kleine juweeltje te vieren, laat dan niets aan het toeval over en zorg ervoor dat de locatie gaat voldoen aan jullie hoge verwachtingen. Om deze redenen bespreken we graag Hotel Cipriani op slechts 5 minuten loopafstand van het beroemde Piazza San Marco. Dit hotel, behorende tot de Orient-Express, biedt een unieke ervaring voor iedereen die zichzelf wil onderdompelen in de magie van de stad…

L ‘Hotel Cipriani beschikt over 79 luxe suites met uitzicht op de stad. Daarnaast is het hotel verbonden aan residentie Palazzo Vendramin via een prachtige binnentuin  daterend uit de vijftiende eeuw. In deze residentie huizen nog eens waarin 16 unieke suites met uitzicht op de binnentuin. Kortom, voldoende ruimte voor een echte droombruiloft!

Of je nu voor dit hotel, of voor een ander hotel gaat, als je je bruiloft in het buitenland wilt houden, is een bruiloftsite een mooie tool om alles te organiseren voor jullie zelf en je gasten.

[Alle foto´s © www.hotelcipriani.com]

Contact:

Hotel Cipriani

Tel: +39 041 520 7744

Email: info@hotelcipriani.it


Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie