Trouwen in zonnig Florida: de beste adresjes

Trouwen in het buitenland - Foto: Tim Ludvigsen

De locatie van je bruiloft is allesbepalend voor de invulling van jullie grote dag. Kies je er voor om in het buitenland te gaan trouwen: bijvoorbeeld omdat jullie zeker willen zijn van zon? Florida staat bekend als “the sunshine state”: veel zonniger gaat het niet worden. Witte zandstranden, kleine eilandjes in de verte, uitgestrekte natuurgebieden en een enorme verzameling pretparken… wij dromen nog even verder, bekijk ondertussen onze tips voor een bruiloft in Amerika.

  • Weddingplanner

Het is erg dapper als je een bruiloft in het buitenland helemaal zelf organiseert. Een contactpersoon die ter plekke woont en jullie kan begeleiden kan de voorbereiding veel makkelijker en leuker maken. Meghan Elizabeth en Toni Toma helpen jullie graag verder, of het nu om een intieme strandbruiloft of een groots feest met alles er op en er aan gaat.

Trouwen in Florida - Foto: Kelly Plantation
  • Locatie

Je kunt ook in het buitenland op verschillende plaatsen trouwen en een ceremonie houden. Een typische strandbruiloft kun je houden op Alys Beach. Wil je volop de ruimte hebben en trouwen op een bijzondere plaats met geschiedenis? Verdiep je dan in de mogelijkheden van Kelly Plantation.

  • Kleding

Zie je het niet zitten om het vliegtuig in te stappen met een trouwoutfit? Ter plaatse is volop gelegenheid om de jurk en het pak van jullie dromen te vinden. De dames gaan naar Bliss Bridal voor een prachtige bruidsjurk en de heren kunnen terecht bij Rein’s Formal Wear.

Party, party!!! - Foto: Bucktown All-Stars
  • Diner en feest

Zie je het al voor je: ’s avonds ontspannen genieten van lokale specialiteiten? Caliza heeft een restaurant naast het zwembad maar kan ook de catering voor jullie bruiloft verzorgen. Gaat jullie voorkeur uit naar een feest waar gedanst kan worden? Huur dan een band, bijvoorbeeld Bucktown All-Stars.

  • Fotograaf

Zo’n bijzondere bruiloft in het buitenland dient natuurlijk mooi vastgelegd te worden. Maak afspraken met een lokale fotograaf. Tim Ludvigsen heeft veel ervaring met het fotograferen van bruiloften.

Begin op tijd met de voorbereidingen van jullie bruiloft in het buitenland. Have fun!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie