NL Login
NL

Trouwen tussen de koeien; een boerderij als trouwlocatie!

Hoewel niet alle boerderijen meteen doen denken aan een mooie trouwlocatie, zijn er inmiddels een flink aantal uitzonderingen in Nederland te vinden. Prachtige locaties met alle ruimte voor een persoonlijke ceremonie, het diner en zelfs het feest. Geweldig nieuws voor de bruidsparen die op zoek zijn naar een locatie die wat anders dan anders is en waar zij midden in de natuur, tussen de koeien en kippen, elkaar het ja-woord kunnen geven!

Meer lezen “”
Geweldig! Letterlijk trouwen tussen de koeien! Foto: De Bruiloften by Mark Kuipers

Een boerderij ademt leven, gezelligheid en Hollandse natuur. Voor jullie bruiloft is dat een perfecte basis voor het thema. De uitnodigingen in oud Hollandse stijl, een boerenbont servies voor het diner en wilde bloemen in het bruidsboeket. En de boerderij zelfs is al een groot deel van de decoratie! Denk aan hooibalen, lange tafels, live muziek in de tuin/wei en bij sommige locaties zelfs dieren die her en der rondscharrelen.. Zonder twijfel een bruiloft om nooit te vergeten.

Meer lezen “”
De boerderij zelf is decoratie genoeg! Foto: De Bruiloften by Mark Kuipers

Hoewel ‘trouwen tussen de koeien’ qua kleding enkele aanpassingen vereist (en bruid die op hoge hakken door de wei waggelt maak niet echt een goede indruk), kan een boerderij zeker wel een hele elegante trouwlocatie zijn. Focus op het prachtige landschap, de rustieke bouwstijl en de ruime vertrekken waar een grandioos feest kan plaatsvinden. Daarnaast maakt het een fantastisch decor voor de trouwfoto’s!

Meer lezen “”
Een mooie boerderij is een perfecte trouwlocatie! Foto: De Bruiloften by Mark Kuipers

Ook het diner kan aangepast worden aan de stijl van de bruiloft. Geen ronde tafeltjes met zilveren kandelaars, maar alle gasten een lange tafels vol bloemen, kaarsjes en stoere, handgeschreven menukaarten. Bourgondische taferelen met goede (biologische) wijn, mals vlees van het spit met groenten die zó van het land komen en een heerlijke sfeer waarin iedereen zich direct thuis voelt.  Trouwboerderijen bieden vaak al dit soort menu’s en anders is een biologische cateraar een uitstekende oplossing.

Meer lezen “”
Bourgondisch diner. Foto: De Bruiloften by Mark Kuipers

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Foto’s: De Bruiloften by Mark Kuipers

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

paultje0180
2 okt 2012

Toch lijkt me dit heel erg leuk! Zeker ook nu met de populariteit van Boer Zoek Vrouw, denk ik dat dit nog wel een een grote succes zou kunnen worden! Kijk ook eens op http://bedankjesbruiloft.com

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie