Trouwjurk trends 2015 volgens Nederlandse bruidsboutiques.

Jullie staan op jullie grote dag in het middelpunt van de belangstelling, dus de bruidskleding speelt een belangrijke rol op jullie trouwdag. Bij deze grote dag hoort dus een fantastische mooie trouwjurk. Iedereen is benieuwd naar wat je aan zult hebben, maar er is ontzettend veel om uit te kiezen…

Wij bij Zankyou kijken altijd weer uit naar de nieuwste bruidscollecties en waren dan ook erg benieuwd naar de trouwjurk trends van 2015 volgens Nederlandse trouwboutiques. Ben jij ook benieuwd en nog opzoek naar jouw droomjurk? Laat je hier dan inspireren door deze top bruidsboutiques van Nederland!

De bruidshoek
“de Bruidsmodezaak van 2014 “

De bruidshoek
Foto: De bruidshoek

In 2016 is diversiteit een trend. Kant blijft, wijde tulle rokken blijven, glitters komen weer meer terug, maar wat wij vooral zien als nieuwe trend zijn tatoo lace en slipdresses”.

“Tatoo Lace: Prachtige kanten jurken over het algemeen strak waarbij de halslijn is uitgevoerd met huidskleurig stretch tule met daarom de prachtigste decoraties van kanten bloemen en motieven. Door het huidskleurige tule onderlaagje  lijkt het net alsof het kant los op je huid getatoeëerd is. Heel subtiel”.

De bruidshoek
Foto: De bruidshoek

“Slipdresses: Je wilt kant, mooie details, maar niet zo´n hele grote jurk met veel volume in de rok. Dan is een slipdress ideaal. Je draagt een soepel satijnen onderjurk met daaroverheen een losse kanten overjurk. Dat kan ivoor over ivoor zijn, maar ook kan de onderste laag in cappucinokleur zijn. Dan zie je de tekening van het kant net iets duidelijker. Als je dit combineert met een prachtig rugaccent heb je een hele draagbare, soepel trouwjurk die supervrouwelijk is”.

Embrace Boutique & Atelier
“Exclusieve trouwjurken”

Embrace Boutique & Atelier
Foto: Embrace Boutique & Atelier

 “Voor ons is 2015 het jaar van de ‘deux-pièces’. Tot dit jaar waren bruidsjurken uit één stuk gemeengoed, maar dit jaar mag de bruidsjurk ook uit meer delen bestaan! En dan niet zoals je eerder wel zag, dat het lijkt alsof de jurk uit twee delen bestaat. Nee, echt twee delen. Je ziet het zelfs terug bij de grote merken, zoals in de Atelier Pronovias collectie (de high end collectie van Pronovias) en bij Jesus Peiro is er bijvoorbeeld een jurk, waar je een extra rok overeen kunt dragen! Deux-pièces zijn een geweldige trend omdat je vrij bent om te combineren”.

“Daarom bestaat onze eigen ontworpen collectie dit jaar voor een groot deel uit deux-pièces met uitwisselbare onderdelen. Zo zitten er in de Embrace 2015 collectie verschillende blouses (Want blouses zijn zelf ook een trend), die je met verschillende rokken of zelfs een broekrok kunt combineren en creëren we op die manier een totaal nieuw silhouet!”

D’Amore bruidssalon
“The back is back!”

Foto: D'Amore bruissalon

“De tijdperk van traditionele jurken is ver te zoeken. Dit jaar willen bruiden opvallen. De wow-factor slaat steeds hoger. ‘’Ik wil het middenpunt zijn op mijn grote dag’’. Dat horen wij steeds vaker vallen. Een eyecatcher is de open rug. Door de rug bloot te houden voelt de bruid zich sexy, maar daarnaast ook super feminine. Steeds meer bruiden willen gaan voor gewaagd. ‘’Ik wil dat iedereen na mijn grote dag mijn jurk heeft onthouden’’.

“Een van onze gewilde trouwjurk van 2015 is deze Demetrios fishtail. De open rug met een subtiele bewerking van kant geeft een pittig tintje, maar is daarnaast ook erg elegant. De rug loopt erg laag uit, waardoor het sexy is en het figuur er prachtig uitkomt. Zeker een adembenemende trouwjurk die niemand zal vergeten”.

Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! 

 

 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie