NL Login
NL

Uw bruiloft foto’s op uw eigen Zankyou bruiloft website delen

Door de moderne technologieën van nu hebben we de mogelijkheid om foto´s direct met onze geliefden te delen, of nog breder zelf, met de hele wereld! Als je dus elke dag via Instagram, Pinterest, Facebook en twitter foto´s kunt uitwisselen waarom dan niet met uw eigen bruiloft website? Hier beschrijven we enkele ideeën over hoe u met uw Zankyou bruiloftsite uw foto´s kunt delen met uw gasten/geliefden.

  • 1. Uw foto´s posten op uw zankyou wedding site.

Romantische foto´s meteen delen waar u bent. Genieten van uw bruiloftsvoorbereidingen en meteen jou gasten ook laten weten waar je mee bezig bent door jou verhalen in foto´s te delen op de website. De gasten zijn nieuwsgierig en willen geen enkel detail missen, en op deze manier hoeft dat ook niet!

Maak uw bruiloft website met Zankyou

Heb je besloten om een fotoshoot te doen voor de bruiloft, zodat uw gasten symbolisch kunnen mee genieten van deze drukke tijd? Vraag dan een paar vrienden van jou om een paar foto´s te maken. Dit is een goede oefening voor het bruidspaar voor als de echte shoot genomen word!

Deel de mooiste momenten samen met uw gasten - Foto: mphoto
Foto: Javier Alzahira

U kunt foto´s van de gasten met un toestemming, op uw bruiloft website plaatsen zodat de gasten de elkaar niet kennen elkaar kunnen leren kennen, en het ijs dus sneller breekt.

Maak uw bruiloft site via Zankyou en deel uw foto´s
  •  2. Bruiloft foto’s delen

Op uw bruiloft, zal je waarschijnlijk gefotografeerd worden door een professionele fotograaf, het is ook leuk als je jouw gasten als paparazzi laat spelen. Laat uw bruiloft vanuit alle hoeken vast leggen met smartphones en digitale camera´s. Dus aarzel niet en stimuleer uw gasten om de leuke foto’s die ze gemaakt hebben te delen op jouw website. En als de foto’s die door een professionele fotograaf gemaakt zijn beschikbaar zijn, deel deze dan direct op uw bruiloftsite!

Deel uw bruiloft foto's op de website - foto: Cappy Hotchkiss
  • 3. Deel de foto’s van na de bruiloft

Maar wat kun je delen na de bruiloft? Uw huwelijksreis natuurlijk! Deel uw huwelijksreis met uw gasten en zet jullie prachtige foto´s op jullie gasten. Hetzelfde geldt voor  uw bruiloft: Breng online jouw belevenis in actie!

Deel foto's van uw huwelijksreis

Zankyou biedt de beste tools met de gratis wedding website voor het gemakkelijk delen van uw bruiloft. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak uw persoonlijke wedding website met Zankyou.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie