Valentijnstips van de experts: 3 x het perfecte Valentijnscadeau

Foto: Feestcakejes.nl

  • Liefde is… Samen een cupcake eten!

Lotte van Feestcakejes: “Op zoek naar het ultieme cadeau voor jouw Valentijn? Misschien zelfs een voorproefje op jullie bruiloft? Van oudsher gaat de liefde van de man (en vrouw?) door de maag. Nou, met deze cupcakes zit het met die liefde dan wel snor! Bestel een doos heerlijke cupcakes in jullie favoriete smaak en geniet er samen van. Dat wordt een zééér smaakvolle en liefdevolle Valentijn!! En wie weet kun je op deze manier gelijk alvast een voorproefje nemen op jullie bruidscupcakes!”


 

Foto: Bijzondere Huwelijkssluiting
  •  De perfecte Valentijnsdate…

Mariëlle van Bijzondere Huwelijkssluiting: “Ieder jaar denk ik weer aan Mark & Sylvia, hij bedacht wel een heel originele Valentijnsdate.  Mark & Sylvia woonden al jaren samen en waren  erg gelukkig. Sylvia kwam uit haar werk, deed de voordeur open en zag twee koffers in de gang staan. Haar eerste reactie was ‘hij gaat toch niet weg?’ Mark zat op haar te wachten op de bank en toen zij van de schrik was bekomen zei hij: doe je jas aan, we gaan! In de auto laat hij niets los, maar rijdt naar het vliegveld, ze schuiven aan in de gate naar Parijs, stiekem sms ze haar beste vriendin: Mark neemt me mee naar EuroDisney. Maar in Parijs stappen ze over in een ander vliegtuig dat hen naar Venetië brengt en daar op een romantisch bruggetje zegt hij: lieverd ik zal NOOIT bij jou weggaan, maar wil je met me trouwen? Daarna maakten ze hun hangslot vast aan de brug! (een Italiaansgebruik)”


 

Foto: Citysessies.nl
  •  Romantisch cadeau: een loveshoot laten maken

Willeke van Wedding with a Click: je bent net gevraagd, je wilt trouwen of zoniet? Wie weet wat er gebeurt op deze valentijnsdag. Wat is er leuker dan een loveshoot bij een leuke fotograaf bij jou in de buurt. Kijk eens op de site van City Sessies. De mooiste foto’s worden van jullie gemaakt die je zelfs kunt gebruiken voor jullie trouwkaart. Alvast even wennen aan de camera en aan jullie trouwfotograaf is natuurlijk ook super. Je voelt je dan snel ontspannen tijdens de fotoshoot op jullie trouwdag en je hebt al op een ongedwongen manier kennis kunnen maken met jullie bruidsfotograaf.  Mijn valentijnstip? Vraag je lief tijdens een loveshoot ten huwelijk en jullie hebben foto’s om nooit meer te vergeten. Ennuhhh … vertel het de fotograaf al wel van te voren, dan komt het helemaal goed. Happy Valentine!

Multigids


Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie