Van de catwalk: presentatie van de nieuwe Cymbeline 2012 collectie

 

Romantische Calais kanten trouwjurk. Interpretatie van de trouwjurk van Kate Middleton à la Cymbeline 2012

Zelfs na 40 jaar lukt het Cymbeline nog steeds ons te verassen met hun collectie bruidsmode. De grootste verassing? Grote maten bruidsjurken, een initiatief dat we van harte toejuichen!

Sleutelwoorden voor een chique bruid in de Cymbeline 2012 collectie zijn ultra-vrouwelijk en sensueel.

We zien in de collectie veel vloeiende lijnen, crêpe en chiffon. Elegantie en sensualiteit worden gecreëerd door speelse laagjes en diepe decolletés, versierd met borduursels en kant. Bohemian-chique vormen in Calais-kant zijn luchtig, licht en vloeiend als een tweede huid. De ´little black dress` is bij Cymbeline de ´little white dress`die het hart van de toekomstige bruid zeker hadder zal doen slaan!

Gegolfde jurk met hartvorming decolleté en doorzichtige top uit Cymbeline 2012 collectie
dd

Neo-romantiek is hét thema van dit modehuis.  Met stoffen als taft, kant en borduurwerk worden romantische droomjurken gecreëerd. De klassiekers uit de collectie zijn prachtig gesneden wat de jurken chique en elegant maakt. Kortom, een collectie voor de vrouw vandaag, die als bruid in 2012 op haar mooist wil zijn.

Trouwjurk met lange mouwen en een V-hals van Cymbeline 2012
Minimalistische bruidsjurk met laag uitgesneden jurk, Cymbeline 2012

Zoals gezegd is één van de grootste innovaties bij Cymbeline zonder twijfel de schitterende bruidskleding voor grote maten. Iedere bruid heeft op haar trouwdag het recht zich speciaal en sexy te voelen en dat heeft Cymbeline perfect aangevoeld en uitgevoerd in de 2012 collectie.

 

Klassiek kanten bruidsjurk met ceinteur en v-hals uit Cymbeline 2012
Bruidsjurk met tulen petticoat en v-hals uit Cymbeline 2012

Klik hier om meer Cymbeline jurken te bekijken?. Voel je vrij om je mening achter te laten op het Zankyou forum: wat is jouw favoriete jurk tot nu toe?

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie