NL Login
NL

Hoe verras je je lief op de trouwdag?

Alles delen in de voorbereiding naar jullie grote dag! Foto: freedigitalphotos.net
  • Verras hem!

Bij de voorbereiding van jullie bruiloft zijn er weinig dingen die je niet samen met je lief deelt.  Heerlijk natuurlijk om zo naar de dag toe te leven, maar zou het niet leuk zijn als er tóch iets is waar hij niets vanaf weet? Ga lekker aan de slag met de volgende ideeën en kijk welke het beste bij jullie past.

  • Verrassing 1: Love note

Schrijf hem een persoonlijke note waarin je hem vertelt waarom je zó graag met hém wilt trouwen en dat je niet kan wachten tot je hem straks ziet. Laat deze vervolgens ‘sochtends vroeg in een mooie envelop bij hem afleveren. Wat een begin van de dag!

  • Verrassing 2: Stiekem zijn droomauto regelen

Zijn grote droom: trouwen in een rode Ferrari. Schitterend natuurlijk: wat een entree! Toch overtuig jij hem dat dat niet kan omdat je veel te weinig ruimte hebt om in te stappen met je trouwjapon. Tja, daar kan hij natuurlijk weinig op inbrengen dus “kiezen” jullie een auto die meer geschikt is. Vervolgens regel jij zonder dat hij het weet alsnog die Ferrari waarmee je gegarandeerd zijn dag maakt!

Dat is nog eens een leuke verrassing voor je aanstaande: een knalrode Ferrari! Foto: meijersautobedrijf.nl
  • Verrassing 3: Koop een bijzonder cadeau voor hem

Veel stellen geven elkaar aan het begin van de dag een cadeau als blijk van liefde, waardering en herinnering aan wat een geweldige dag gaat worden. Lastig? Soms wel ja, maar als je bedenkt wat hij leuk vindt, kom je er vaak wel uit. Over het algemeen is een mooi horloge met inscriptie altijd een gewaardeerd cadeau. Of geef je voetbalgekke aanstaande een nieuw en persoonlijk seizoenshirt van zijn cluppie. Een damesmaatje met “Mrs. … (+ zijn naam)” erop gedrukt erbij en je steelt zijn hart weer helemaal opnieuw!

  • Verrassing 4: Bezing je liefde voor hem tijdens kerkdienst of feest

Verras hem met een mooie ballad die precies omschrijft waarom je van hem houdt! Je hoeft geen pro te zijn om te kunnen zingen en over te brengen wat je voelt. Neem een paar zanglessen om de ruwe randjes er wat af te halen en het nummer goed te leren. Tip: Doe dit het liefst niet aan het einde van het trouwfeest wanneer je al een borrel (of tien) op hebt.

Zing een mooie ballad voor je man. Foto: freedigitalphotos.net
  • Verrassing 5: Je eigen dans-act opvoeren

Dit is vooral erg leuk wanneer je lief dat totaal niet van je zou verwachten! En houd het dan vooral humoristisch door de hele familie, ja inclusief je schoonouders, erbij te betrekken. Oké, het vergt wat organisatie maar het resultaat is er zeker!

  • Verrassing 6: Mooie lingerie

Voor sommigen spreekt dit voor zich maar, hoe zit dat nou, want bruidslingerie moet vooral praktisch zijn toch? Jazeker! Tijdens de bruiloft moet het vooral goed zitten. Maar dat zegt natuurlijk nog niets over “na” de bruiloft! Hoe leuk om jullie eigen (heel) persoonlijke afterparty te vieren! Need I say more?

Je ziet, er zijn genoeg leuke ideeën te bedenken voor jou en je aanstaande. Wat is jouw bijzondere verrassing voor je aanstaande? Laat hieronder een bericht achter!

Foto’s: FDP en Meijers Autobedrijf


 Olivia is expert in het zoeken van leveranciers voor je bruiloft.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

Info2
2 jun 2012

Echt leuke tips! Daar hebben bruiden-to-be wat aan!

Antwoorden
olivia
11 jul 2012

Bedankt Floor! Er zijn zoveeeel leuke ideeën, kan bijna niet kiezen welke de leukste is ;)

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie