Prachtige verzorgde nagels op jouw bruiloft

Parels van KOH voor een nagelbad

Het zijn de details die het verschil kunnen maken en wanneer het aankomt op jouw bruiloft mag je natuurlijk niet de nagels vergeten. Verzorgde bruidsnagels zijn belangrijk, want ook deze komen in de spotlight wanneer er belangrijke foto’s worden genomen van bijvoorbeeld jouw boeket of ring.

Een bruid met verzorgde nagels hoeft niet een vaste klant te zijn bij een manicure salon. Met een simpele verzorgingsroutine en wat aandacht zullen jouw handen klaar zijn voor de close-up foto’s. Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het verzorgen van je handen, zelfs als de bruiloft pas over een aantal maanden is. Een simpele verzorging kan mooie resultaten opleveren op lange termijn.

Start met een routine die simpel is en goed vol te houden!

- Hydrateer je handen voor het slapen gaan met een hydraterende handcrème en smeer de nagelriemen met een beetje olijfolie in.

- Week een keer in de maand je handen in een badje met lauw water en vijl daarna de nagels.

- Breng altijd een speciaal laagje nagellak aan op de nagels die verstevigend werkt.

- Lak af en toe je nagels met de lak die je zult dragen op de bruiloft. Op deze manier weet je hoeveel laagjes je moet aanbrengen voor een mooi resultaat.

- Tijdens het schoonmaken is handschoenen dragen erg belangrijk, want zo blijven je nagels mooi en onbeschadigd. Vergeet ook niet je toetsenbord schoon te maken om je handen bacterievrij te houden.

Er zijn een hoop verzorgingsproducten en lakjes voor nagels, maar welke kies je nou? Er zijn meerdere merken die een goede naam hebben, maar KOH staat bekend om zijn efficiënte en mooie nagellak.

De meest gebruikelijke kleur nagellak voor een bruiloft is neutraal, en deze zijn niet eenvoudig om goed aan te brengen. Dit komt omdat er meerdere lagen moeten worden aangebracht voor een mooi resultaat. De nagellak van KOH is eenvoudig om aan te brengen omdat de lagen goed in elkaar overlopen en de lak snel droogt. Voor bruiloften gebruik ik alleen KOH nagellak, want het scheelt een hoop geklieder en tijd.

Mijn 4 favoriete kleuren lak voor een bruiloft zijn:

Pink Mood van KOH
Pearly White van KOH

 

Basic Mood van KOH
Hypnotic Mood van KOH

KOH heeft ook verzorgingsproducten voor de handen, want mooie bruidsnagels zijn niet compleet zonder fluwelen handen. Ze hebben producten voor verschillende soorten huid en nagel type die ze op de verpakkingen vermelden, want iedereen heeft een andere soort product nodig. Het is verstandig om te consulteren over jouw huid- en nageltype en welk resultaat je wilt bereiken met de producten.

Nagelversteviger van KOH

Guest blogger: Katie is visagiste en hairstyliste, komt uit de UK en heeft veel ervaring met het stylen en opmaken van bruiden.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie