Vrolijk decoratie op je bruiloft: gekleurde slingers

Photo by Fresh in Love Photography

Slingers zijn niet meer alleen maar voor verjaardagen! Ze zijn lekker goedkoop en makkelijk te maken en ook nog eens ontzettend feestlijk. Slingers zijn ideaal als bruidsdecoratie dus!

Super leuk om te zien als bruidskoppels los gaan op de slingers van allerlei soorten materiaal, van crepe papier tot mooie linten, alles wat je maar in je plaatselijke papierwinkel kan vinden kun je gebruiken! Drapeer ze, laat ze terug komen in de tafeldecoratie of laat ze samenkomen in mooie slingerbollen. DIY bruidsdecoratie van de hoogste plank!

Foto: Corbin Gurkin. Event Design by Maine Seasons Events
Foto: Rachel Thurston
Fotos: Our Labor of Love. Event Design by My Simple Details
Foto: Our Labor of Love. Event Design by My Simple Details

Veelgekleurde slingers die je vastmaakt aan de de tent waarin de ceremonie plaatsvindt, brengt een heerlijke ´splash of color´ aan je ceremonie en/of receptie. Mooi bijpassend zijn papieren lantaarns of parasolletjes. De bovenstaande versiering van stoelen ziet er ook fantastisch uit, hier uitgevoerd door de organisatoren van My Simple Details.

Foto: Love Me Do Photography
Streamer Table Decorations door Martha Stewart

Je kunt zelfs papieren slingers langs het gangpad in de kerk leggen, of op de receptietafels. Leg er een transparant tafellaken overheen zodat alles op zijn plek blijft en niet gaat vlekken! Wil je zoiets als bovenstaand voorbeeld van Martha Stewart, gebruik dan verschillende tinten die passen bij jullie themakleuren en zet wat kaarsenhouders op tafel zodat de boel niet wegwaait!

Styling by Joy Thigpen. Foto: Tec Petaja
Foto: Miranda Laine Photography
Foto: Turner Creative Photography
Design & Foto door Natalie Shelton

Gebruik stoffen slingers om een meer bohemian effect te creeren. Zijden slingers in de kleuren crème en goud zouden fantastisch staan bij een romantische ´candlelight´ ceremonie. En natuurlijk, als je ceremonie of feest buiten is en er staan wat boompjes, drapeer daar dan ook wat mooie slingers, lichtblauw misschien? Of kies voor linten met een bont printje, een gezellige polkadot is altijd leuk om de bruiloft een beetje up te spicen!

Ribbon Streamers from An Accomplished Woman
Ribbon Streamers van An Accomplished Woman

En daar is over nagedacht: geen rijstkorrels die overal blijven plakken, maar deze slingers van lint zijn aan een stokje vastgemaakt en zo wordt het bruidspaar feestelijk onthaald door hun gasten bij het verlaten van de kerk/gemeentehuis.

Ga jij trouwen? Of al getrouwd? Vul onze Internationale Huwelijksenquête in en maak kans op een iPad!

Foto Credits: Fresh In Love Photography, Corbin Gurkin Photography, Rachel Thurston Photography, Our Labor of Love, Love Me Do Photography, Martha Stewart, Tec Petaja Photography, Miranda Laine Photography, Turner Creative Photography, Natalie Barrett Shelton Photography

 

Auteur: Ana Laura

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie