Wat draag je naar een bruiloft? Laat je inspireren door de trouwkaart!

Je hebt een bruiloft, maar je weet niet wat je aan moet trekken? Je hebt al je kleding al uit de kast getrokken, maar staat nu weer met het eerste jurkje dat je paste voor de spiegel? Kijk eens goed naar de uitnodiging voor het huwelijk die op je koelkast hangt: het bruidspaar heeft je een kostbare tip gegeven, zonder dat je het waarschijnlijk door had… We hebben vier super chique looks op een rijtje gezet, geïnspireerd op de trouwkaart van het bruidspaar.

  • Green look
Avondjurk van Topshop. Ruitjestas van Doroth & Perkins. Champagnetruffels van Harrods. Roze safieren ring van Betteridge. Beautyset van Acqua di Parma met magnoliageur.

De inspiratie… de groene trouwkaart voor een Marrokaanse bruiloft van Azulsahara.

Marrokaanse trouwkaart, Azulsahara
  •  Nude look
Lingeriesetje van Stella McCartney. A-symetrische jurk in het roze van Oasis. Zomerschoenen met bloemen van Penny loves Kenny. Nude tasje van Joseph M. Set lipsticks van Esteé Lauder.Cashmere Mist Liquid van Donna Karan speciale nude editie.

De inspiratie… De Siena trouwkaarten van Azulsahara. In vintage stijl met veel oog voor detail en kwaliteit in beige- en ivoorkleuren.

Trouwkaart Siena van Azulsahara
  • Oriental look
Ring in hindu-stijl van Topshop. Armband in azuurblauw van River Island. Jurk van metalen palletjes van Diane von Furstenberg. Selectie schoenen: Giuseppe Zanotti (celest-blauw) , Dolce Vitta Calla (laarsjes, Yves Saint Laurent (rode hakken), Christian Louboutin (nude).

De inspiratie… De trouwkaarten voor een orientaalse bruiloft, van Azulsahara. In Japanse stijl met een landschap in roze en rood.

Trouwkaart orientaals rood van Azulsahara
  • Romantic look
Jurk in metal en tule van Amazon. Pumps in grijs met strik, van Fendi. Clutch van Swarovski kristal van Forzieri. Parfum Ninfeo Mio van Annik Goutal. Ponpon in metaal-kleur van World Twirling. Badschuim Snow Angel van Philosophy.

De inspiratie… De trouwkaarten Viena in blauwe tinten met een ontwerp geïnspireerd op de oude kunsten. Van Azulsahara.

De Viena trouwkaart van Azulsahara

Foto´s: Azulsahara

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie