Wat is de motor in je relatie? Ontdek wat jou inspireert om verder te gaan met jouw partner, dag na dag!

We weten allemaal dat we ons in ons leven op verschillende manieren met verschillende partners hebben verbonden. Soms was deze verbintenis heel intens, zo intens dat je het gevoel had dat je deze persoon al je hele leven kende. Andere keren was de relatie te oppervlakkig en eindigde deze al snel. Meestal zijn er verschillende motoren die ons inspireren om elke dag bij iemand te willen zijn. Diverse redenen, meestal positief, die ons helpen om elke dag de betere versie van onszelf te zijn én om zo ons relatie beter te maken. Weet je welke het zijn voor jou en je toekomstige echtgenoot? We laten je hier de 4 belangrijkste motoren zien die we kunnen terugzien in de huidige koppels. Lees ook de 50 redenen waarom je wilt trouwen met je partner!

Miluska Zavaleta*Cazadora de Momentos
Créditos: Miluska Zavaleta*Cazadora de Momentos

Seks

Een geweldige fysieke connectie is een groot aspect van een gezonde relatie. We hebben het hier over seks met iemand van wie je houdt, we moeten erop letten dat het echte liefde is. Aspecten als vertrouwen, communicatie, respect moeten altijd de pijlers zijn van een relatie, de intimiteit moet daar niet naast staan of als laatste komen. Als het op intimiteit aankomt moeten we ons niet alleen op ons gemak voelen en de ander pleasen, het geeft ons de ruimte om alleen met je partner bezig te zijn. Niet enkel fysiek, maar ook spiritueel en dat is belangrijk om het vuur in de relatie op de lange termijn niet te laten doven. Maak daarom tijd vrij voor intimiteit met je partner. Lees ook de evolutie van de liefde: acht dagelijkse bijzonderheden!

Suurmond Photography
Créditos: Suurmond Photography

2. Betrokkenheid

Je partner, je vriend en je levensgezel. Deze drie gebieden moeten worden ingevuld door jou en je partner elke keer als je denkt aan een leven samen. De betrokkenheid die een partner met zich meebrengt zorgt voor succes in de relatie. Het is wat ervoor kan zorgen dat jullie samen een leven leiden vol avonturen, risico’s, vallen en opstaan, maar altijd wetende dat er iemand aan je zij staat om je te helpen opstaan als dat nodig is. Daardoor kun je altijd genieten van alles wat je wil proberen in je volwassen leven. Als je besluit te gaan trouwen met deze persoon, is dat het moment waarop jullie samen besluiten je leven compleet te delen. Het is daarom beter dat je zeker weet dat je trouwt met iemand die betrokken is en klaar staat voor elke reis die jullie samen maken. Je wilt altijd iemand aan je zijde hebben.

Gary Manrique - Fotografía
Créditos: Gary Manrique – Fotografía

3. De communicatie

Goede communicatie is belangrijk, misschien wel 1 van de 5 geheimen voor een perfecte relatie! Het kunnen hebben van een hoog niveau als het aankomt op de communicatie binnen een relatie, zorgt ervoor dat je iets kunt ontwikkelen dat veel mensen vaak vergeten: de empathie. Dit zorgt ervoor dat je je kunt inleven in de andere en dat jullie samen gelukkig kunnen zijn, maar ook de pijn of frustratie van de ander begrijpt. Hierdoor kun je de belangrijkste momenten in je leven delen met je partner die op zijn beurt weer klaar staat om je te helpen of advies te geven wanneer nodig.

Maka Mikkelsen
Créditos: Maka Mikkelsen

4. De buitenkant

Soms zijn niet alle motoren in een relatie gezond. In sommige gevallen kom je erachter dat je relaties enkel aangaat omdat het je een bepaalde status geeft ten opzichte van je familie of vrienden of omdat je denkt niet alleen te kunnen zijn. Waarom is het belangrijk om hier bij stil te staan? Omdat het nooit te laat is om te ontdekken wat je waard bent en dat je dat niet waard bent omdat je met iemand samen bent of omdat je de vriendin zijn van bent, maar omdat het waard bent vanwege je eigen krachten, je eigen sterke punten en je eigen zwaktes. Omdat je de wereld veel te bieden hebt. Het kan nooit kwaad om je dit te realiseren. Dit zijn de 9 dingen die vrouwen écht gelukkig maken. 

Er is altijd wel iets dat de pijler in je relatie bepaalt, wat het ook is, zorg ervoor dat het sterk genoeg is om een gezonde en sterke relatie in stand te houden en beide positief te blijven. Het moet een relatie zijn waarin beide personen hun eigen doelen hebben en deze kunnen bereiken. Vier jullie successen samen. Op het moment dat je “ja, ik wil”, uitspreekt zijn jullie namelijk niet meer twee in één wereld, maar vormen jullie één wereld. Ontdek daarom nu de 10 magische zinnen in een sterke relatie! 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie