Zoek je een origineel trouwgeschenk? The Best Box geeft de oplossing.

Jouw grote dag staat al bijna voor de deur en je bent al druk bezig met de laatste voorbereidingen. Het zou zomaar kunnen dat je een klein detail vergeet, zoals bijvoorbeeld een ringenkussen of een kousenbandje. Laat je tijdens de voorbereiding van je bruiloft verrassen met The Best Box, die je helpt met de laatste benodigdheden en goodies voor de bruiloft. Leuke details voor je bruiloft waar je zelf niet eens aan had gedacht.

The Best BoxMeer lezen “The Best Box”
The Best Box cadeau box. Foto: thebestbox.nl

Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Geef The Best Box als cadeautip aan je gasten, getuigen of vriendinnen van je vrijgezellenfeest. Voor hen is het namelijk ook fijn om een origineel of een functioneel cadeau te kunnen schenken.

Het bijzondere aan The Best Box is dat je een box krijgt vol met praktische cadeaus samengesteld door de beste leveranciers uit de trouwbranche. Het is dus geen box vol met flyers, maar een box vol met echte cadeaus en verrassingen. Die kunnen je helpen bij de voorbereiding van je bruiloft en tijdens de bruiloft.

The Best BoxMeer lezen “The Best Box”
The Best Box cadeau box. Foto: thebestbox.nl

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar de inhoud van de box. Daarom geven de mensen van The Best Box jou een tipje van de sluier, maar ze verklappen niet alles. Er moet toch wel iets verrassends blijven!

Sieraden uit de boxMeer lezen “Sieraden uit de box”
Sieraden uit de box. Foto: thebestbox.nl
Een kijkje in de boxMeer lezen “Een kijkje in de box”
Een kijkje in de box. Foto: thebestbox.nl

The Best Box is bedacht door Loes Heijmans-Beek. Zelf is ze ook al enkele jaren werkzaam in de trouwbranche als weddingplanner. Het idee is tot stand gekomen omdat ze ervan houdt bruidsparen te kunnen verassen op de mooiste dag van hun leven. Loes: ´Ik ben als weddingplanner altijd op zoek naar de nieuwste trend op trouwgebied. Mooie producten die bruidsparen verder helpen tijdens hun voorbereidingen of net dat beetje extra geven op de huwelijksdag zelf. Daarnaast vind ik het altijd een uitdaging om een verrassing voor het bruidspaar toe te voegen aan hun mooiste dag. In The Best Box komen een aantal favoriete producten samen tot een geweldige verrassing, wat wil je nog meer!´

The Best Box Meer lezen “The Best Box ”
The Best Box cadeau box. Foto: thebestbox.nl

Je kunt de box bestellen voor €49,50 op de website. De waarde van de inhoud van de box ligt rond de €100,-.

Voor meer informatie over The Best Box, kun je terecht bij de Zankyou directory!


Contact: THE BEST BOX Website
Mail: wedding@thebestbox.nl
Tel: 06-50997267
Adres: Neeritter  (Limburg)

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie