Wauw! Trouwen op Ibiza!

Meer lezen “”
Ibiza: één van Europa's mooiste trouwlocaties. Foto's: De Bruiloften by Mark Kuipers.

Trouwen op een fantastische locatie in een heerlijk zonnig klimaat, met jullie familie en vrienden genieten van goddelijke gerechten en een feest dat doorgaat tot de zon allang onder is.. Als jullie trouwen in Spanje, behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Denk er voor het complete droomplaatje nog strand, zee, eiland en prachtige natuur bij.. en dan ben je op Ibiza!

Meer lezen “”
Ibiza maakt het droomplaatje compleet. Foto's: De Bruiloften by Mark Kuipers.

Al jaren lang staat Ibiza bekend als één van de hotspots van Spanje. Prachtige stranden, azuurblauwe zee, mooie mensen en vooral eindeloos veel feest. Ook als trouwlocatie is Ibiza helemaal happening. Niets is te gek voor Ibiza en er is 24/7 iets te doen, wellicht ook dat daarom veel Nederlandse beroemheden al kozen om op Ibiza te trouwen. Bruiloften in beach style met de meest elegante beach-bruidsjurken met laagjes en voile of juist kort en sexy.

Meer lezen “”
Fantastische Ibiza-style trouwjurk! Foto: De Bruiloften by Mark Kuipers.

Inmiddels heeft Ibiza een keur aan weddingplanners, algemene eventplanners en goede bruidsfotografen die op Ibiza gevestigd zijn. Deze experts kennen de allerbeste plekken, de mooiste (foto)locaties, de beste caterings en natuurlijk de allermooiste Ibiza styling van jullie Grote Dag! Zeker als je de bruiloft op afstand moet plannen, dus vanuit Nederland, is een weddingplanner ter plaatse echt geen overbodige luxe. Ook al regelt jullie weddingplanner veel, check wel altijd zelf de regelgeving voor huwelijken die gesloten worden in het buitenland!

Meer lezen “”
Op Ibiza kan alles, ook trouwen op een luxe jacht! Foto's: De Bruiloften by Mark Kuipers.

Wanneer je de planning goed aanpakt en je de tijd neemt om alles uit te zoeken, hoeft trouwen op Ibiza niet eens onbetaalbaar te zijn. Omdat de locatie zelf (strandtent met doorgang naar zee bijvoorbeeld) van zichzelf al adembenemend mooi is en het eten van hoge kwaliteit is en lager geprijsd dan in Nederland, is de bruiloft ook zonder veel extra’s al snel spectaculair.

Meer lezen “”
Intiem diner op een prachtige locatie. Foto's: De Bruiloften by Mark Kuipers.

En mocht Ibiza dan helaas niet in werkelijkheid mogelijk zijn, laat je dan inspireren door Ibiza en kies voor een heerlijke buitenbruiloft (strand) op een van de mooie Nederlandse stranden!

Meer lezen “”
Gegarandeerd mooi weer op jullie bruiloft. Foto: De Bruiloften by Mark Kuipers.

Foto’s: De Bruiloften by Mark Kuipers.

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie