We have a winner!

Na bijna 400 stemmen te hebben geteld is er dan toch eindelijk een winnaar gekozen!

Bijna direct waren de mensen aan het stemmen en stond Melissa Milis al snel en vaak benoemd bij de reacties die onze gasten konden geven. Ook heeft ze via Social Media haar vrienden en kennissen gevraagd om allemaal te stemmen op haar foto. Wat erg goed heeft geholpen. Na een tijdje kwamen ook een grote hoeveelheid stemmen binnen voor Ashvin Ghisyawan die razendsnel omhoog schoot met de stemmen! Kort daarna werd het een kop aan kop race met Peter van der Lingen.

Daarom kunnen we bij deze zeggen! Melissa gefeliciteerd! Jij hebt de beste trouwfoto van 2012 in Nederland volgens de gebruikers van Zankyou! Wat een prestatie!

Melissa moet het nu opnemen tegen de beste trouwfotografen van de andere landen waarin Zankyou actief is. Dus steun Melissa nóg een keer in deze wedstrijd en stemmen dus! Melissa, ook hier heel veel succes!

Verder wil Zankyou alle deelnemers bedanken voor hun prachtige foto´s en natuurlijk de gebruikers en bezoekers van Zankyou.nl voor het stemmen op alle trouwfoto´s!

Bij deze willen wij de volgende fotografen bedanken voor hun deelname:
Ashvin Gisyawan – TOTAALFOTOGRAFIE
Erwin Beckers -Erwin Beckers Bruidsforografie
Floortje Visser – Fotostudio2
Hanneke Beld Vollbehr – Oh Beautiful World
Indra Simons – iSi Fotografie
Marco Reeuwijk – 2Rings
Melissa Milis – Melissa Milis Photography
Peter van Beek – Zij Blij Trouwfotografie
Peter van der Lingen – Fine Art Weddings
Evert Doorn – Evert Doorn Trouwfotografie

 

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie