Wedding Musthaves: wat mag niet ontbreken op je bruiloft?

 

Met leuke decoratie zet je als snel de toon - Foto: 2rings.nl
  • Wedding Musthaves: wat je moét hebben op jebruiloft

Druk, druk, druk, je hoofd loopt vaak als snel over van alles wat er gebeuren moet voor de grote dag. Dan zijn er al snel die kleine dingen die je misschien vergeet maar die eigenlijk ieder bruidspaar móet hebben: de wedding musthaves.

  • 1. Kleur

Het maakt niet uit welke kleur maar wanneer je een of twee kleuren kiest als leidraad voor de decoratie, krijg je eenheid en sfeer. Laat de kleur(en) op de verschillende onderdelen van de dag terugkomen, dit creëert namelijk herkenbaarheid voor je gasten. Of stel een dresscode in voor de kleur van jullie keuze. “A touch of blue” bijvoorbeeld!

Color your cakes: benadruk de kleur van jullie dag - Foto: 2rings.nl
  • 2. Gekkigheid

Tuurlijk is trouwen serious business maar gekkigheid breekt de spanning die is opgebouwd in de tijd voor de dag en laat je relaxt van de dag genieten. Lachen ontspant en zorgt dat de ergste zenuwen voor het voorlezen van je speech voor je lief er wel een beetje af zijn.

Gratis musthave: gekkigheid! Foto: 2rings.nl
  • 3. Decoraties

Dit klinkt misschien als vanzelfsprekend maar is ook echt onmisbaar. Niet alleen zet het de sfeer maar mooie decoraties geven zulke mooooie foto’s! Denk hierbij niet te klein want de locatie is vaak groter dan je denkt en een grote ruimte heeft nu eenmaal meer decoratie nodig.

  • 4. Een coole car

Gewoon om een statement te maken. Of het nou zijn oude Mustang is of een gehuurde Fiat 500 (ze zijn er ook in kleur!) dit hoeft echt niet extreem in de kosten te lopen.

Een coole car hoeft helemaal niet duur te zijn! - Foto: 2rings.nl
  • 5. Een goede fotograaf

Dit is toch echt iets waar je niet op wilt bezuinigen. Wanneer de dag uiteindelijk voorbij is, wil je natuurlijk alleen maar geweldige foto’s om mee terug te kijken. Hoe geweldig jullie dag ook was, wanneer je foto’s dat niet zijn, zul je balen als een stekker. Neem dus goed de tijd voor het zoeken naar de fotograaf die het beste bij jullie past qua stijl en karakter.

Wat zijn jouw musthaves voor de bruiloft?


 Olivia is expert in het zoeken van leveranciers voor je bruiloft.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie