Weeklook: De winterbruid

De wintertijd is ingegaan en we kunnen er niet meer onderuit: De winter staat weer voor de deur. Een winterbruiloft ziet er heel anders uit dan een zomerbruiloft. En het mooie van de winterbruiloft is dat we gebruik kunnen maken bijzondere natuurlijke decoraties, passend bij de natuur en het seizoen, dat je gasten met open mond achterlaat!

Maar een mooi gedecoreerde bruiloft is natuurlijk niets zonder een prachtige bruid als stralend middelpunt. In deze post laten we je een fantastische look zien die we voor je bij elkaar hebben gezocht. Een prachtige stijl voor een echte winterbruid, rekening houdend met de kou buiten en de nieuwste trends. We lichten van een tipje van de sluier op: Granaat is dé kleur.

Look de novia invernal.

De jurk

Voor een perfecte winterbruiloft zonder het koud te krijgen, kiezen we voor een jurk van ontwerper Naeem Khan. Een indrukwekkend design met soepel vallende stoffen en prachtige winterdetails. Simpel, net even anders en vooral heel chique. Bekijk de 100 allermooiste trouwjurken voor 2017 in deze galerij!

Budapest. Credits: Naeem Khan

De sieraden

Wij hebben een vintage verlovingsring gekozen, simpel en stijlvol om te combineren met deze prachtige trouwring. De geelgouden ring heeft een grote robijn en is omzet met kleine diamanten. Een sieraad voor een echte verzamelaar! Houd jij van vintage? Bekijk dit artikel voor meer inspiratie!

Anillo de compromiso. Credits: DeFiore Photography

De schoenen

Het kiezen van een goede schoen is van groot belang. Niemand wil pijnlijke voeten hebben op de grote dag! De hakken van Pura López blinken uit op zowel comfort als op schoonheid. En met een prachtige granaatkleur zijn deze schoenen op en top winterbruiloftproof! Lees ook: 5 tips om de perfecte bruidsschoenen te vinden!

Jalisa. Credits: Pura López

Het bruidsboeket

Bloemen vrolijken alles op, en hierom is een boeket met seizoensbloemen passend bij de rest van het geheel, dan ook een perfecte keuze. Dit boeket met verschillende kleuren rozen, gecombineerd met wilde bloemen en besjes, maakt het outfit af! Ontdek ook de 5 trends voor uw bruidsboeket in 2017 die je niet mag missen!

Ramo de novia. Credits: Rebecca Arthurs

Gekleurde nagels

Elke keer kiezen meer bruiden voor de nieuwe trend: gekleurde nagels. Granaatkleurige nagels passen prachtig bij de winter en laten een goedverzorgde en trendy indruk achter. Wij vinden ze fantastisch! In dit artikel zie je de 10 soorten manicures voor de bruid!

Laca de uñas. Credits: Chanel

Lees ook: Bruidslook; de romantische bruid, Trouwen in de winter? Ontdek deze accessoires die jouw look compleet maken!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie