Wees je stralende zelf op je bruiloft

Wees lekker jezelf - Foto: David Currie

Afgelopen zomer had ik de eer om het haar en de make-up te verzorgen voor Viki. Helemaal vanuit Chicago is zij naar Amsterdam gekomen om met haar Nederlandse liefde te trouwen. Hoe romantisch!

Ik wist niet dat Viki een grote fan is van Hello Kitty. Groot was dan ook de verrassing toen ik hoorde dat zij dit als thema heeft gekozen voor de bruiloft! Een dapper besluit en ontzettend origineel.

Wauw: trouwen met een Nederlandse man! - Foto: David Currie

Zoals je kunt zien op de foto’s is Viki er in geslaagd om het thema op kleurrijke en creatieve wijze toe te passen. Het is duidelijk dat zij overal goed over nagedacht heeft.

De grote vraag was hoe we het Hello Kitty thema konden toepassen in haar bruidskapsel en make-up. Al snel besloten we dat het volwassen en tijdloos moest zijn. In Viki’s kapsel komen de bloemen terug die je ook ziet in het bruidsboeket. De bloemen zijn vers en kleurrijk; ik heb ze op speelse wijze in haar kapsel verwerkt.

Mag ik je versieren? - Foto: David Currie

Viki wilde graag naturel opgemaakt worden. Daarom heb ik gekozen voor lichte pasteltinten die goed passen bij het thema. Een licht glanzende paarstint op haar ogen maakt dat ze met recht een stralende bruid genoemd kon worden. Viki’s huid heeft een extra glans gekregen door een combinatie van Mac Face & Body Foundation en Mac Strobe Cream.

Hello Kitty bruidsboeket - Foto: David Currie

Het plaatje was fantastisch en Viki is er meer dan in geslaagd om zichzelf te zijn op haar bruiloft, door een thema te gebruiken wat dicht bij haar persoonlijkheid staat.

Vertaald door: Karen Meijs

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie