NL Login
NL

Wie durft? Rode bruidsschoenen!

 

Meer lezen “”
Wauw: rode bruidsschoenen! Schoenen: Rosa Clará

Wel fan van een prachtige witte bruidsjurk, maar mis je net even die ‘special touch’? Of kies je voor een geheel gekleurde bruidsoutfit? Voor de durfals onder de bruiden zijn er fantastische rode bruidsschoenen die je outfit net even wat sexyer maken!

Meer lezen “”
v.l.n.r.: Super sexy van Jimmy Choo, klassiek van Manolo Blahnik of lekker hysterisch van Irregular Choice

Bij de beroemde ontwerpers kan je genoeg inspiratie opdoen want iedereen is gek van rode hakschoenen; Manolo Blahnik en Cristian Louboutin ontwerpen ze in alle soorten en maten. Prachtig rood suéde, met strikjes, briljantjes of juist heel simpel. Of een sexy rode pump in lak, alles kan. Zelfs elegante rode balerina’s staan fantastisch onder een mooie jurk!

Meer lezen “”
Rode lakschoenen. Opengewerkte peeptoe: Manolo Blahnik. Effen rood: Cristian Louboutin.

Zeker als je een witte jurk draagt, zijn rode bruidsschoenen een bijzondere eycatcher. Match de schoenen met een chique rode lippenstift of pas je accessoires aan met rode sieraden, een rode bloem in je haar of een pittig rood jasje.

Meer lezen “”
Chique balerina's voor later op de avond. Natuurlijk in rood! Schoenen: Cristian Louboutin

Natuurlijk kan de bruidegom ook zijn outfit aanpassen op rood als tegenkleur van het wit en zwart. Een rode corsage, rode stropdas, rode details aan zijn pak of.. ook rode schoenen!

Meer lezen “”
Ook rode schoenen voor de bruidegom. Schoenen via Mascolori.nl

Voor een iets kleiner budget zijn er ook geweldige rode schoentjes te vinden in Nederlandse schoenenwinkels zoals Invito of Sasha.

Meer lezen “”
Mooie rode lakschoen voor een kleiner budget, van Invito.


Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie